La Fundació Privada Reddis premia els millors treballs de recerca de Batxillerat i els millors treballs de projecte de Formació Professional del Baix Camp

Fundació Reddis premia els millor projectes de recerca de Batxillerat i Formació Professional del Baix Camp

L’import global ha estat de 7.500€ per un total de 9 premis.

Amb aquests guardons la Fundació premia l’excel·lència i encoratja als alumnes a seguir avançant en l’àmbit de la recerca com a forma d’enriquiment personal i professional

La Fundació Privada Reddis va lliurar, ahir al vespre, els Premis als treballs de Recerca de Batxillerat, que enguany arriben a la novena edició, i els Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional (cinquena edició) que han realitzat els alumnes dels instituts de la nostra comarca.

Aquests premis s’organitzen amb l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació a l’ensenyament secundari post obligatori i de donar un impuls a la Formació Professional.

Per al curs 2018-2019, la Fundació ha concedit un total de 9 Premis per un import global de 7.500€: 6 Premis de Recerca als alumnes de Batxillerat, per un import de 5.000€, i 3 Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional, per un import de 2.500€.

El jurat, presidit pel Sr. Francesc Valverde (en representació del Departament d’Ensenyament) i format per la Sra. Montserrat Jové (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), la Sra. Maria Teresa Piquer (en representació de la Fundació Privada Reddis), el Sr. Joan Massana (en representació dels directors/es dels centres de secundària del Baix Camp) i el Sr. Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis, secretari), ha establert els següents premis:

PREMIS ALS TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT (9a edició):

Àmbit Científic – Tecnològic

• 1r. Premi (1.200€): Estabilitat de les maioneses sense ou. Per Alba Moreno Morenes, de l’INS Salvador Vilaseca de Reus.

• 2on. Premi (800€): “Pensa-ho, poc és molt”. Per Diego Vázquez Alcaide, de l’INS Baix Camp de Reus.

• 3er. Premi (500€): Miracle o Ciència. Per M. Elena de Donato Pérez, de l’INS Cambrils.

Àmbit d’Humanitats, Ciències Socials i Art

• 1r. Premi (1.200€): Fons fotogràfic Murgades Esteve. Per Andreu Reyes Murgades, de l’INS Joan Puig i Ferrater de la Selva del Camp.

• 2on. Premi (800€): Evolució del pensament polític català. Per Roger Redondo Montañés, de l’INS Baix Camp de Reus.

• 3er. Premi (500€): Ex Ore Moritur Piscis. Per Marina Corrales Simón, de l’INS Baix Camp de Reus.

El jurat dels Premis de Formació Professional presidit pel Sr. Josep Lluís Torres (en representació del Departament d’Ensenyament) i format per la Sra. Maria Teresa Sorrosal (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), el Sr. F. Andreu Lascorz (en representació dels centres de secundària del Baix Camp), el Sr. Valero Camps (en representació de la Fundació Privada Reddis) i el Sr. Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis, secretari), ha establert els següents premis:

PREMIS ALS TREBALLS DE PROJECTE DE FORMACIÓ PROFESSIONAL (5a. edició):

• 1r. Premi (1.200€): Projecte de conservació i millora de la desembocadura de la riera de Maspujols a Cambrils. Per Pau Samaniego Rovira, de l’INS Horticultura i Jardineria de Reus.

• 2on. Premi (800€): Els contes de la Sra. Draps. Per Ester Roca Llorach, de l’INS Horticultura i Jardineria de Reus.

• 3er. Premi (500€): Projecte Daw. Per Alejandro Fernández Novo i Maria del Carmen Moreno-Arrones Rodríguez, de l’Institut Baix Camp de Reus.

Els alumnes seleccionats van exposar els seus treballs de recerca i de projecte fa unes setmanes davant del Jurat dels Premis. Els guanyadors es van fer públics ahir al vespre en un acte de lliurement presidit per la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Sra. Carme Buixeda, pel director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Sr. Jean-Marc Segarra, el president del jurat dels Premis de Recerca, Sr. Francesc Valverde, el president del jurat dels Premis de Formació Professional, Sr. Josep Lluís Torres, i va comptar amb la presència dels pares i familiars de tots els alumnes becats.

Per arrodonir l’acte, Julià Navarrete i Adrià Ardila, dos exalumnes de l’Institut Baix Camp de Reus que van guanyar el 1r. Premi de Projecte de Formació Professional el curs passat, ens van mostrar com les criptomonedes o monedes virtuals i d’altres actius digitals estan revolucionant l’ecosistema financer.

Per aquest curs 2018/2918, s’han presentat un total de 19 treballs de recerca de Batxillerat i 13 treballs de projecte de Formació Professional. La Fundació Privada Reddis vol remarcar la qualitat dels treballs premiats i encoratja als alumnes a seguir avançant en l’àmbit de la recerca com a forma d’enriquiment personal i professional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.