El XV Concurs de Música de Cambra Higini Anglès dona l’oportunitat a infants i joves estudiants de música a mostrar el seu talent

Concurs de Música de Cambra Higini Anglès

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus obre l’Auditori del Palau Bofarull a músics de tot l’Estat amb inscripcions fins al 27 de febrer

El 21 i 22 de març tindrà lloc el XV Concurs de Música de Cambra Higini Anglès organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Joves alumnes de conservatoris i centres d’educació musical de tot Catalunya i de l’Estat tindran l’oportunitat de guanyar un premi econòmic per impulsar els seus estudis musicals.

El concurs està destinat a les formacions d’instruments de cambra a partir de duets i fins a octet i  s’estructura en quatre categories: infantil (fins als 11 anys), juvenil (fins als 15 anys), jove (fins als 18 anys) i superior (fins als 23 anys). El jurat està compost pel Diputat delegat del Servei d’Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona, la directora del centre, un funcionari amb adscripció a la unitat d’administració de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona a Reus i 4 vocals: un professor del centre i tres professionals externs procedents de diferents àmbits del món musical.

Els concursants hauran de realitzar una prova única en la categoria infantil (màxim 5 minuts) i juvenil (entre 5 i 10 minuts). En la categoria jove i superior realitzen una prova eliminatòria i una prova final, entre 5 i 10 minuts els primers, i els segons entre 10 i 15 minuts en la primera prova i entre 15 i 20 minuts en la segona. Els premis són: categoria infantil (1r premi 250 euros i 2n premi 150 euros), categoria juvenil (1r premi 400 euros i 2n premi 250 euros), categoria jove (1r premi 800 euros i segon premi 650 euros) i categoria superior (1r premi 1400 euros i 2n premi 900 euros).

Les inscripcions es poden realitzar fins al 27 de febrer, totes les instruccions es troben a la web del conservatori. Els preus d’inscripció per a cada component són: 6 euros categoria infantil, 10 euros categoria juvenil, 14 euros categoria jove, i 17 euros categoria superior.

El certamen s’ha consolidat com un dels concursos de música de cambra de referència de Catalunya i l’Estat. Un punt de trobada del jove talent musical que reuneix any rere any formacions musicals amb un alt nivell. Aquest nivell augmenta en cada edició, posant el valor la bona tasca dels ensenyaments musicals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.