La Galeria Antoni Pinyol inaugura “El Punt de Vista de May Kasahara”, de Pere Galera

La Galeria Antoni Pinyol inaugura

Dimarts 22 de desembre s’inaugura l’exposició de Pere Galera  “El Punt de Vista de May Kasahara” a la Galeria Antoni Pinyol de Reus. Una mostra en que es podrá veure una de les sèries de pintures que més han definit aquest artista al llarg de la seva carrera.

Tot i que el seu treball és eclèctic i canvia de forma segons les seves inquietuds artístiques, en la seva investigació pictòrica, Galera tracta d’apropar-se a la síntesi de la forma i l’essència d’allò expressiu, mantenint l’aspecte lúdic i experimental de la pintura. En les peces d’aquesta exposició, utilitza estructures contingudes i revelades a la vegada, on l’interior i l’exterior, el buit i el manifestat, coexisteixen en un mateix pla de realitat. Els cromatismes són intensos, lluminosos i contrastats, lluny d’una paleta tradicional per evitar referències narrativo-figuratives i mantenir l’atenció en la cristal·lització de la idea.

Nascut a Granollers el 1963 i actualment resident a Noruega, Pere Galera du vint anys de carrera artística a les espatlles, en els quals ha aconseguit fer-se un nom a través de nombroses exposicions en els dos països on ha viscut.


Degut a les mesures de prevenció de la Covid-19 la inauguració es realitzarà al llarg de la tarda de dimarts, a partir de les 6.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.