LA GANXET PINTXO DE TARDOR 2018 ARRENCA AMB ÒPTIMES SENSACIONS

Ganxet Pintxo Tardor 2018

El primer cap de setmana de la Ganxet Pintxo de Tardor, i en una primera valoració recollida a primera hora d’aquesta tarda de diumenge, ha servit novament per complir les expectatives de l’organització i dels participants. Dijous, divendres i dissabte l’afluència als establiments va ser elevadíssima, amb puntes d’alta ocupació, el que demostra una vegada més la capacitat d’atracció de l’operatiu. Avui diumenge, a més, l’estiuet de Sant Martí ha permès millorar els registres de l’any passat, i especialment els establiments amb terrassa han registrat una altíssima activitat.

Per tot plegat el President de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut destacar les bones sensacions d’aquests primers dies de ruta que serveixen per demostrar “la capacitat de la Ganxet Pintxo de generar una dinàmica comercial certament singular. Tot i que habitualment la ruta de primavera és més concorreguda, la bona climatologia d’aquests dies ha permès aconseguir registres molt similars als de l’edició d’abril. Això s’explica per la plena consolidació de la ruta que ha esdevingut una referència i que compta amb una sèrie d’incondicionals que l’han convertit en una cita ineludible del calendari”.

Ganxet Pintxo Tardor 2018 (1)Destacar també l’elevat nombre de consultes que s’ha registrat a la web oficial de la ruta www.ganxetpintxo.cat i les descàrregues de l’APP de Gastronosfera. També la participació al Ganxet Mot, el concurs de paranys lingüístics, que ha registrat més de 500 respostes. I subratllar, també, el bon funcionament de les diverses campanyes de promoció, com la del Reus Teatre Musical, que finalitza aquesta tarda al Bravium Teatre, i la col·laboració amb la difusió del festival Memorimage i del Mr.Game, la primer fira de videojocs i oci digital celebrada a firaReus. Per altra banda dimarts es reprendrà la campanya de donació de Sang a l’Hospital de Sant Joan que es va iniciar el dijous passat amb prop d’un centenar de donacions. Una xifra que permet albirar, al final de la campanya, un nou rècord de participació en aquesta iniciativa solidària que compta amb la col·laboració desinteressada de tots els establiments de la ruta.

La Ganxet Pintxo de Tardor 2018 és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d’Estrella DAMM, el suport de l’Ajuntament de Reus i la col·laboració de la Unió de Botiguers, el Tomb de Reus, la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, la DOP Siurana i el Banc de Sang i Teixits.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.