MR. GAME REUS FINALITZA SUPERANT LES SEVES EXPECTATIVES

MR. GAME REUS

Més de 7.000 persones han passat per l’esdeveniment durant aquests dies.

Els dies 9, 10 i 11 de Novembre s’ha dut a terme a Fira Reus, la primera de fira de videojocs i oci digital que s’ha fet a la ciutat de Reus.

L’esdeveniment, organitzat per Vima events, ha comptat amb diferents zones de videojocs, simuladors, realitat virtual, Pc Gaming, Dance, Arcade, Indie… i diferents tornejos dels videojocs que estan més de moda: League of Legends, Fifa19, COD Black Ops IIII, Fortnite, F1 entre altres i Concurs Cosplay. Degut al gran nombre de visitants, l’organització s’ha vist obligada a doblar els tornejos FIFA19 i FORNITE.

Totes les activitats han estat animades amb la participació de FLAIXBAC, en concret amb el locutor JORDI PLANS que va amenitzar l’esdeveniment, amb concursos i sortejos per tot el públic.

A la zona d’expositors, BEEPBOX ha ofert una gran varietat de productes gaming i expositors INDIE (desarrolladors de videojocs) que han col.laborat a la fira amb la presentació dels seus projectes i xerrades formatives impartides per l’Escola Elisabeth, IMFE Mas Carandell i ENTI (Universitat de Barcelona).

L’organització ja està treballant en la 2ª edició que es durà terme al proper any 2019.

Puntua aquest article!