MR. GAME REUS FINALITZA SUPERANT LES SEVES EXPECTATIVES

MR. GAME REUS

Més de 7.000 persones han passat per l’esdeveniment durant aquests dies.

Els dies 9, 10 i 11 de Novembre s’ha dut a terme a Fira Reus, la primera de fira de videojocs i oci digital que s’ha fet a la ciutat de Reus.

L’esdeveniment, organitzat per Vima events, ha comptat amb diferents zones de videojocs, simuladors, realitat virtual, Pc Gaming, Dance, Arcade, Indie… i diferents tornejos dels videojocs que estan més de moda: League of Legends, Fifa19, COD Black Ops IIII, Fortnite, F1 entre altres i Concurs Cosplay. Degut al gran nombre de visitants, l’organització s’ha vist obligada a doblar els tornejos FIFA19 i FORNITE.

Totes les activitats han estat animades amb la participació de FLAIXBAC, en concret amb el locutor JORDI PLANS que va amenitzar l’esdeveniment, amb concursos i sortejos per tot el públic.

A la zona d’expositors, BEEPBOX ha ofert una gran varietat de productes gaming i expositors INDIE (desarrolladors de videojocs) que han col.laborat a la fira amb la presentació dels seus projectes i xerrades formatives impartides per l’Escola Elisabeth, IMFE Mas Carandell i ENTI (Universitat de Barcelona).

L’organització ja està treballant en la 2ª edició que es durà terme al proper any 2019.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.