La gestió dels conflictes protagonitza la formació per entitats de la Regidoria de Relacions Cíviques

formació per entitats

La Regidoria de Relacions Cíviques dedica el programa de formació per a les entitats a proporcionar eines que ajudin a fer front i a resoldre conflictes que, de vegades, poden sorgir dins al mateix equip. D’aquesta manera, dedica la píndola informativa de la setmana a la “Gestió dels conflictes en l’equip durant i després del confinament”, una sessió que va a càrrec d’Alexandra Mariné, psicòloga i psicoterapeuta.

Les entitats estan formades i integrades per grups de persones amb un mateix objectiu, una missió que neix del camp emocional i dels valors de cada un dels membres. Fruit de la convivència i de la necessitat de generar respostes a les demandes de la societat adaptant-se al context, poden sorgir conflictes en l’interior dels equips.

Per la psicòloga Alexandra Mariné, “un conflicte és una oportunitat per créixer i per evolucionar. És important que els diferents integrants de l’equip siguin capaços de transformar les emocions que genera el conflicte en una solució constructiva per a l’entitat, que reforci el seu camí i la seva experiència”.

Durant la sessió, s’enumeren els bons hàbits per a preservar la salut emocional de l’equip, el seu equilibri i també per prevenir els conflictes. Igualment, si en situacions d’estrés s’esdevenen els conflictes, convé recordar els consells que es relacionen en aquesta píndola formativa. Mariné conclou “aprenem de totes, entre totes creixem, l’equip suma sempre“.

Com cada dijous, la regidoria ha penjat el nou capítol d’aquest cicle de formacions per entitats al seu canal de Youtube, a les xarxes socials de Reus_cat i als webs reus.cat i entitatsreus.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.