Les biblioteques de Mont-roig i Miami Platja reprenen el servei de préstec de llibres

biblioteques Mont-roig i Miami Platja

S’ha de demanar cita prèvia per passar a recollir els exemplars i no es podrà fer ús de les sales de lectura ni del material informàtic de les biblioteques de Mont-roig i Miami Platja

Les biblioteques Joan Miró i Miramar oferiran el servei de préstec i devolució de llibres a partir de dilluns dia 1 de juny. Serà, però, amb cita prèvia, per la qual cosa, caldrà primer reservar el títol i demanar hora per passar-lo a recollir.

Així doncs, totes aquelles persones que vulguin tornar a gaudir de la lectura han de triar el llibre que volen llegir a través del catàleg o bé deixar-se aconsellar pel personal de la biblioteca. Seguidament cal trucar o enviar un correu electrònic per demanar cita. Un cop les biblioteques ofereixin el dia i l’hora per passar a recollir el llibre, és important recordar les diverses mesures de seguretat vigents. Ús obligatori de mascareta, neteja de mans o respectar la distància de 2 metres, entre d’altres.

A més, en el cas de les biblioteques, només es podrà accedir al taulell per recollir o tornar els llibres, els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult, no es podrà accedir a les sales de lectura, ni consultar els llibres, ni tampoc fer ús dels ordinadors.

Un cop llegit el llibre es podrà retornar, preferentment deixant-lo a les bústies de retorn de l’exterior dels equipaments o a les caixes habilitades a l’interior per a l’ocasió. Els llibres restaran 14 dies en quarantena abans de tornar a ser prestats.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.