La jove cantant reusenca Marion Blue i l’Orfeó Reusenc estrenen un vídeoclip en el marc de Reus Ciutat de la Música 2018

La jove cantant reusenca Marion Blue i l’Orfeó Reusenc, a més d’un bon nombre d’entitats i col·lectius de la ciutat, han col·laborat en la producció d’un vídeoclip realitzat per Prisma Shows que ofereix una versió de la cançó “Don’t Stop Me Now”, de Queen, i que es va enregistrar per diferents escenaris del centre de la ciutat de Reus. Aquesta producció té la col·laboració de la Regidoria de Cultura i s’emmarca en la programació de Reus Ciutat de la Música 2018.

Aquest dimarts s’ha presentat el vídeoclip al teatre de l’Orfeó Reusenc (que enguany commemora el centenari) amb l’assistència de la cantant Marion Blue, el representant de Prisma Shows, Cèsar Constantí, el director musical de la producció i director de la coral de l’Orfeó Reusenc, Albert Galcerà, i la presència de la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

La regidora de Cultura ha recordat que entre els objectius de Reus Ciutat de la Música 2018 hi ha posar en valor artistes, músics, conjunts i projectes musicals de qualitat i innovadors que sorgeixin del territori. En aquest sentit, la cantant Marion Blue ha presentat aquest projecte com un avançament de l’àlbum “Colors”, que és previst que aparegui a finals d’any.

En l’elaboració del vídeoclip hi han participat també el Cor Infantil Somniadors, el Cor Ciutat de Reus, el Cor de l’Orfeó Reusenc, el Cor Gòspel Sing Tònics, l’Escola de Dansa Núria Díez, la Banda Simfònica de Reus i el músic Ivan Murray. La coreografia ha anat a càrrec d’Erika Avenged i l’enregistrament en estudi l’ha realitzat Mi Videoclip.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.