LA MALLORQUINA PORTA A LA FIRA CENTRE COMERCIAL ELS SEUS COIXINS SOLIDARIS.

La mostra “Hasta los cojines” destina part dels beneficis de les vendes a un centre d’acollida de nens i nenes amb càncer.

L’establiment La Mallorquina mostra aquests dies la seva cara més solidària a La Fira Centre Comercial a través de l’exposició “Hasta los cojines” que es podrà veure fins al proper 15 d’octubre. Permet recaptar fons per a la Casa dels Xuklis, un lloc en el qual els nens amb càncer i les seves famílies poden sentir-se com a casa que gestiona l’associació AFANOC.

Així, a la planta baixa de La Fira Centre Comercial, s’hi poden veure i comprar diferents coixins d’autor que han elaborat diferents il·lustradors i que, amb un disseny exclusiu, transmeten positivitat i energia. El 25% dels beneficis de les vendes dels coixins aniran destinats a l’equipament d’AFANOC però, a més, també s’ha editat un coixí especial de la Casa dels Xuklis i en aquest s’hi destinen tots els guanys de les vendes.

La Casa dels Xuklis, creada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, és un espai d’atenció i acollida per aquells nens i nenes amb càncer o malalties de llarga durada on poden estar acompanyats per les seves famílies mentre reben tractament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.