LA MALLORQUINA PORTA A LA FIRA CENTRE COMERCIAL ELS SEUS COIXINS SOLIDARIS.

La mostra “Hasta los cojines” destina part dels beneficis de les vendes a un centre d’acollida de nens i nenes amb càncer.

L’establiment La Mallorquina mostra aquests dies la seva cara més solidària a La Fira Centre Comercial a través de l’exposició “Hasta los cojines” que es podrà veure fins al proper 15 d’octubre. Permet recaptar fons per a la Casa dels Xuklis, un lloc en el qual els nens amb càncer i les seves famílies poden sentir-se com a casa que gestiona l’associació AFANOC.

Així, a la planta baixa de La Fira Centre Comercial, s’hi poden veure i comprar diferents coixins d’autor que han elaborat diferents il·lustradors i que, amb un disseny exclusiu, transmeten positivitat i energia. El 25% dels beneficis de les vendes dels coixins aniran destinats a l’equipament d’AFANOC però, a més, també s’ha editat un coixí especial de la Casa dels Xuklis i en aquest s’hi destinen tots els guanys de les vendes.

La Casa dels Xuklis, creada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, és un espai d’atenció i acollida per aquells nens i nenes amb càncer o malalties de llarga durada on poden estar acompanyats per les seves famílies mentre reben tractament.

LA MALLORQUINA PORTA A LA FIRA CENTRE COMERCIAL ELS SEUS COIXINS SOLIDARIS.
Puntua aquest article!