La Marató del Priorat ha tornat per la porta gran!

a 7ena Marató del Priorat va tornar amb més força que mai després de l’obligada aturada per la pandèmia. Aproximadament 650 corredors van tornar a gaudir d’un dia complet d’esport entre les vinyes, música i festa, tot plegat acompanyat del fantàstic vi del Priorat.

L’estrena del nou recorregut de 12 Km, “el Tast”, ideal per estrenar-se en el món de les curses, va ser tot un èxit, amb una encoratjadora participació femenina de gairebé el 50%.

Un any més, l’esperit de la cursa més boja del calendari es va encomanar entre els participants, la majoria dels quals van córrer disfressats, acompanyats a la sortida de trabucaires i de la Batucada Batibull, entre moltes altres sorpreses.

L’Associació Dracsrunners, organitzadora de la cursa, agraeix la gran acollida que un any més ha tingut la Marató del Priorat, amb corredors de més de 15 nacionalitats, i que ja ha esdevingut un referent entre tot aquell a qui córrer li suposa no només un sacrifici, sinó un plaer.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.