La mostra Velèctric obre portes demà amb estands online i vehicles a vuit punts de la ciutat

La cinquena edició del Velèctric, la mostra del vehicle elèctric i híbrid de Reus, obre portes demà 9 de juny, fins el 18 de juny, en format semivirtual per tal de garantir les màximes mesures de prevenció. La mostra compta enguany amb vuit estands virtuals, corresponents a les marques de vehicles, i un estand institucional de l’Ajuntament de Reus, on es podrà assistir a tres xerrades sobre mobilitat sostenible. La fira virtual, en format 360, es pot visitar des de l’enllaç https://velectricreus.azurewebsites.net/. Paral·lelament hi haurà vehicles exposats a vuit punts de la ciutat: la plaça Llibertat, la plaça de l’Univers, el passeig Prim, el Mercat Central, el passeig Sunyer,  l’Avinguda Marià Fortuny, el Pallol i a l’Hospital de Reus. Aquest format híbrid, virtual i presencial, ha permès allargar els dies de la fira i permetrà que el visitant hi puguin accedir a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.

Els expositors d’aquest any són els següents: Autoforum, Autoforum Premium, Nikko Center, Tarracomòbil, Autoxandri, Reusmòbil, Baycar i Oliva Motor. Mentre que les marques representades són: Nissan, Suzuki, Seat, Skoda, Mo (moto de Baycar), Cupra, Totota, Lexus, Renault, Volkswagen. Oliva Motor estarà representada amb la firma GoMotor, que agrupa vàries marques de vehicles elèctrics d’ocasió i km 0 (Peugeot, Honda, Bmw, Citroen, Mini…).

La V edició de la fira VElèctric, impulsada des de la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient, torna després d’un any en suspens degut a la pandèmia per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, Reus 2030.  “La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen, ajudant així a aconseguir una ciutat més neta i sostenible”, ha explicat el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.