I Premis El Temps de les Arts

 El 20 de juny se celebren els I Premis El Temps de les Arts. Uns guardons que reconeixen la participació i les iniciatives sorgides de tots els territoris de parla catalana.

Els premis tenen l’objectiu d’estimular la cultura d’innovació a tots els territoris de parla catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en sis àmbits artístics: Arquitectura, Patrimoni, Arts Visuals, Arts Escèniques, Música Clàssica i Música Popular.

L’acte de lliurament dels premis, dirigit pel director de cinema i guionista Lluís Danés, tindrà lloc el diumenge 20 de juny i es lliuraran en sis indrets destacats d’interès cultural i patrimonial de Barcelona, Palma, València, Perpinyà, Andorra i l’Alguer.

Adhesió al manifest “Per una nova cultura compartida i oberta al món”

Els organitzadors del Premi han impulsat el manifest “Per una nova cultura compartida i oberta al món”, perquè més enllà de la celebració dels premis, es vol aprofitar el moment per a conscienciar a la població de la necessitat d’enfortir la cultura compartida d’aquest país. S’hi pot donar suport en aquest enllaç: https://tempsarts.cat/manifest/#signa

Un cop celebrat el Premi, aquesta iniciativa tindrà un model de continuïtat que buscarà potenciar la visibilitat de la cultura de tot el país, entenent-la com un bé essencial, com un patrimoni a preservar, a donar a conèixer i a internacionalitzar.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.