La Nit de Claqué arriba a la 31ª edició, amb Camut Band

Camud Band

El Festival del Claqué, organitzat per Dixiclac Claqué amb el suport de l’Ajuntament de Reus, arriba enguany a la 31a edició, en el marc de la programació de les festes de Misericòrdia. El festival reusenc és considerat el més antic de claqué que encara es continua realitzant.

L’edició d’enguany tornaran a ser dos dies dedicats a aquest ball, que arrencaran amb una mostra d’estils de claqué amb ballarins de diferents indrets de Catalunya, el divendres 13 de setembre, i un espectacle de Camut Band, que reinventa els millors muntatges de la companyia, el dissabte 14 al Teatre Bartrina. L’entrada serà gratuïta.

Programació

  • Divendres, 13 de setembre, a La Palma. Mostra de Claqué d’Aquí, amb professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball.
  • Dissabte, 14 de setembre, al Teatre Bartrina, Nit de Claqué amb Camud Band. La companyia presenta «Moments Camut», un espectacle dinàmic i divertit, on el públic gaudirà de la màgia del sand dance, la música en directe i la potència del claqué, convertint-se, per moments, en el protagonista amb la seva participació. L’espectacle reuneix els números més emblemàtics de la companyia, reinventant-los i incorporant noves tecnologies i elements sonors.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.