El CEBC realitza una donació de 3.000 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu

Pedals Non Stop

Els diners s’han lliurat a l’esdeveniment solidari esportiu Pedals Non Stop de Cambrils celebrat aquest cap de setmana

El Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC) ha realitzat una donació de 3.000 euros a l’Hospital Matern-infantil Sant Joan de Déu de Barcelona, durant l’acte esportiu solidari ‘Pedals Non Stop’ celebrat aquest cap de setmana a Cambrils, on s’han inscrit 500 participants.

Durant quasi quatre hores, mig miler de persones han pedalat davant del Parc del Pescador cambrilenc, solidaritzant-se amb una causa social molt lloable, ja que els diners recollits de les inscripcions es destinaran a la investigació del càncer infantil i a d’altres projectes socials d’aquest centre hospitalari, com ara l’Hospital Amic, els Programes Assistencials no concertats o Cooperació Internacional, entre d’altres.

Aquesta donació és la segona que ha realitzat el CEBC aquest 2019, ja que l’altre de 1.500 euros va ser a l’entitat Refugi Baix Camp – Centre d’adopció d’animals, sent destinada a la cura dels animals i a la construcció del nou refugi que s’està fent a Riudoms per recollir i mantenir gats abandonats.

La quantitat total de 4.500 euros ve de les sancions que va fallar el Comitè de Competició de la Lliga de Futbol Veterans de la temporada 17-18, així com del mateix organisme que controla el funcionament dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) de la campanya anterior.

L’entitat que presideix Josep Llebaria va recuperar en el 2018 una iniciativa que havia dut a terme anys enrere però que darrerament havia hagut d’ajornar, dedicant aquest concepte de sancions a sufragar d’altres activitats que tenien menys ingressos i que estaven en perill de no realitzar-se. Així, el CEBC anteriorment ha col·laborat amb ONG’s com ara Pallassos sense Fronteres, la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella de Reus o el mateix Reus Deportiu, on va ajudar a comprar una cadira mòbil per fer natació adaptada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.