La Platja de l’Arenal de L’Hospitalet de L’Infant s’ha omplert aquest matí amb més de 350 triatletes

Triatló de L’Hospitalet de L’Infant

Dolça Ollé, Albert Parreño i Anna Flaquer no fallen i s’emporten la victòria en les seves respectives modalitats

Més de 350 triatletes han participat aquest matí al Triatló de L’Hospitalet de L’Infant, la tercera i darrera prova del circuit Just Tri by freshwave®, iniciat a Tarragona el passat 25 de maig i que va tenir la segona cita a Cambrils el 9 de juny.

Oscar Martínez amb un temps de 02:50:42 i Debbie Everink amb una marca de 03:30:00 han estat els guanyadors en la modalitat Short, la distància que s’incorporava com a novetat per aquesta edició.

En modalitat Olímpica, els vencedors han estat Jonathan López del club Triatló Sallent (01:57:40) i Dolça Ollé del club TRICBM (02:05:06).

Els primers classificats en modalitat Sprint han estat Albert Parreño (00:58:48) i Anna Flaquer (01:06:08), els dos del club Fasttriatlon.

Per últim, Helena Moragas (00:34:50) del club Fasttriatlon i Raul Alconchel (00:39:22) del club Echeman s’han emportat la victòria en la distància Super Sprint.

Quatre modalitats

El Triatló de L’Hospitalet de L’Infant ha incorporat una modalitat més a diferencia dels triatlons de Tarragona i Cambrils. Un total de quatre modalitats diferents: Short (1500m natació – 58km ciclisme – 14km cursa a peu), Olímpica (1500m natació – 39km ciclisme – 9,5km cursa a peu), Sprint (750m natació – 20km ciclisme – 4,9km cursa a peu) i Super Sprint (350m natació – 11km ciclisme – 2.5km cursa a peu).

La prova ha donat el tret de sortida aquest diumenge 1 de setembre a les 9 del matí a la Platja de l’Arenal, des d’on els triatletes han nedat inicialment per encarar després el circuit de bicicleta per la carretera N-340. Per últim, un privilegiat sector de cursa a peu al llarg del Passeig de l’Arenal ha estat el darrer repte dels participants abans de creuar l’arc d’arribada.

Circuit Just Tri by freshwave®

El circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri.

Més de 350 triatletes han participat aquest matí al Triatló de L’Hospitalet de L’Infant, la tercera i darrera prova del circuit Just Tri by freshwave®, iniciat a Tarragona el passat 25 de maig i que va tenir la segona cita a Cambrils el 9 de juny.

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació en el circuit.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.