La Pobla de Mafumet celebra la Festa de Sant Isidre

Aquest proper diumenge, 19 de maig, els habitants de la Pobla de Mafumet estan cridats a compartir una de les celebracions més tradicionals i arrelades al municipi, com és la Festa de Sant Isidre. El patró de la pagesia ha estat, des d’antic, venerat a la Pobla, donada la llarga tradició agrícola del poble. Tal és l’estima pel patró dels agricultors que fins i tot la centenària cooperativa agrària del poble, fundada
l’any 1917, en porta el nom.
Des de fa molts anys i tot coincidint amb el santoral, Ajuntament i Cooperativa Agrícola de Sant Isidre uneixen esforços per organitzar una celebració de marcat caràcter familiar. L’activitat principal tindrà lloc a la Zona de les Moreres i girarà al voltant de l’esmorzar popular que, com de costum, destinarà tota la recaptació a finalitats solidàries.
El preu de l’esmorzar és de només 3 euros. Cada tiquet donarà dret a una safata que inclourà arengada, llonganissa, baldana o cansalada entre altres, a més de pa, tomàquet i una peça de fruita.
Els propis assistents a l’acte cuinaran el seu esmorzar a les barbacoes municipals i podran assaborir l’àpat a les taules especialment habilitades per a l’ocasió a la Zona de les Moreres, a on des de les 9.00 h s’hi habilitarà un punt de venda de tiquets per a tothom qui vulgui participar d’aquest esmorzar popular.
Mitja hora després donarà inici l’àpat, mentre que a les 10 h obrirà portes el mercadet d’objectes de segona mà, organitzat per l’Associació Familiar Més 30. A la mateixa hora i fins al punt del migdia, els carros de cavalls recorreran la zona per oferir passejades.
A més, durant tot el matí el Parc de les Pobles acollirà una festa infantil, amb elements inflables i pinta cares per a diversió dels més petits, completant així el caràcter familiar d’aquesta tradicional celebració que, any rere any, aplega centenars de participants per gaudir d’aquesta jornada festiva.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.