La reforma viària entre Ample i Prat de la Riba continua als carrers de Miró, Santa Helena i Verge Maria

L’Ajuntament de Reus reformarà els carrers de Miró, Santa Helena i Verge Maria, per donar continuïtat als treballs de reforma viària que en els darrers anys s’han executat entre els carrers Ample i Prat de la Riba. El projecte defineix unes característiques del futur vial semblants a les dels carrers de l’entorn reformats recentment, amb base de formigó, paviment asfàltic i llambordes a les bandes laterals.

El projecte manté el sentit de la circulació en els tres vials i redueix les places d’aparcament en superfície per a millorar l’accessibilitat dels vianants, per donar prioritat de pas als vianant i donada la proximitat d’aparcaments subterranis pròxims.

La reforma dels vials també preveu la renovació de la senyalització, de la xarxa de sanejament i el soterrament del cablejat elèctric als encreuaments dels carrers.

El projecte preveu que l’obra es realitzi en un termini de 5 mesos a partir de l’inici de l’actuació.

L’actuació té un pressupost de projecte de 299.210,48 euros i compta amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 179.526,25 euros, en el marc de la convocatòria PAM 2020-2023. El pressupost restant l’aportaran l’Ajuntament (77.794,75 euros) i els propietaris d’immoble dels vials afectats via contribucions especials (41.889,48 euros).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.