Una exposició sobre l’origen de l’alfabet recorre la demarcació amb motiu de Sant Jordi

Mar de Lletres proposa un viatge a l’origen de l’alfabet, un viatge que aquest dimarts dia 20 es podrà fer des de la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus. Aquesta exposició es mourà per diferents punts de la demarcació fins divendres, dia de Sant Jordi. Així, dimecres 21 d’abril serà a la Plaça Nova del Vendrell, el dijous 22 a la Plaça sant Joan, 5, de Tortosa i el divendres 23 al Passeig de Sant Antoni, 100, de Tarragona, davant del Palau de la Diputació. L’horari d’obertura al públic serà en tots els casos des de les 11h fins les 19h.
L’exposició, desenvolupada des de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i que formarà part del catàleg d’exposicions itinerants de Cultura de la Diputació, consta de 24 elements físics, entre plafons expositius, caixes i personatges perfilats. Ofereix un repàs a la història dels diferents sistemes d’escriptura que s’han desenvolupat a la zona del Mediterrani.

A més de l’exposició, des de la Diputació se celebra la diada amb diferents actes durant la setmana de Sant Jordi. D’entre les novetats editorials que s’han publicat durant el darrer any i que estan a disposició dels lectors al web de la Biblioteca Ramon Berenguer IV (https://www.dipta.cat/RBIV) es destaca el darrer títol que ha vist la llum, El món de les campanes a la demarcació de Tarragona, del que se n’ha fet un vídeo de presentació. A més, també s’ha donat continuïtat al concurs en xarxes socials, que aquest any es dedica a les obres literàries que hagin acompanyat als participants durant els mesos de la pandèmia derivada de la Covid-19, amb els hashtags #SantJordiDipta i #TempsperLlegir (https://www.dipta.cat/ca/concurs-sant-jordi-2021-temps-per-llegir).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.