La regidoria de Relacions Cíviques programa una oferta formativa per a les entitats de la ciutat

La regidoria de Relacions Cíviques programa una oferta formativa per a les entitats de la ciutat

La regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus ha programat una nova oferta formativa dirigida a totes les entitats de la ciutat, amb un total de 8 sessions gratuïtes

Montserrat Caelles, regidora de Relacions Cíviques, explica que “es tracta d’una proposta col·laborativa, transversal i participada, elaborada conjuntament amb les pròpies entitats de la ciutat”. De fet, s’ha treballat un qüestionari a partir del qual les entitats han pogut manifestar les seves necessitats i suggeriments sobre els temes del seu interès, dies, horaris i formats preferents. 

A la consulta hi han participat un total de 126 entitats, de les quals, un 29% formen part del Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes. 

Amb el nou programa de formació, la regidora de Relacions Cíviques ha preparat un total de 8 sessions, de les quals 6 són en línia, i 2 seran presencials. S’adrecen a les entitats socials i de noves capacitats, fruit de la coordinació amb la regidoria de Benestar Social. La programació està supeditada a l’evolució de la pandèmia i de les mesures sanitàries recomanades en cada moment. 

Els temes previstos per tractar abasten molts àmbits, des de la gestió de l’entitat, a tràmits administratius, de comunicació, captació de fons, gestió emocional… Totes les sessions seran impartides per professionals experts en les diferents matèries. Com a una altra novetat de la programació, en dues de les activitats previstes, concretament la de xarxes socials i la de captació de fons, l’entitat que ho desitgi podrà concertar amb la docent, una assessorament personalitzat posterior.

Segons manifesta Caelles “aquest nou cicle de formació pretén continuar donant eines i suport a les entitats de la ciutat per reforçar el seu dia a dia i ajudar-les a afrontar les noves relacions amb l’administració i fer front a la nova situació que estem vivint, intentant que, malgrat tot, puguin continuar exercint com a motors essencials de la nostra ciutat”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.