La Unió de Botiguers de Reus convida a mantenir les tradicions per la Castanyada

La Unió de Botiguers de Reus convida a mantenir les tradicions per la Castanyada

Amb ‘Junts Fem Castanyada’ l’entitat planteja una campanya de tardor centrada en les xarxes socials i recolzant les activitats de ciutat

La Unió de Botiguers de Reus ha decidit centrar enguany la seva habitual campanya de tardor en les xarxes socials. Ho fa sota el lema ‘Junts fem Castanyada’ i amb l’objectiu de mantenir la màxima interacció amb els seus clients, convidant a la ciutadania a mantenir les tradicions i la relació amb el comerç de proximitat, així com traslladar-los un missatge d’ànim.

Donada la complicada situació sanitària, la Unió de Botiguers de Reus ha cregut que l’acció més responsable era plantejar accions d’acord amb les pautes de les autoritats sanitàries. Per això, es farà una campanya intensiva a través de les xarxes socials de la UBR potenciant al màxim activitats tradicionals de ciutat.

S’ha ideat una proposta que permetrà als usuaris entrar al sorteig de deu entrades dobles per l’espectacle de caire tradicional “Festa de la Tardor” al Bravium Teatre de la mà de la companyia Els Picarols. Un espectacle per a tots els públics i que s’està organitzant seguint la normativa i mesures de seguretat que permetran mantenir la distància entre grups d’espectadors. La representació tindrà lloc el proper 1 de novembre, per aquest motiu el sorteig estarà actiu entre divendres 23 i dimecres 28 d’octubre als perfils d’Instagram i Facebook de la UBR.

Així mateix, tots els comerços adherits a la UBR lluiran aquests dies un cartell amb el lema ‘Junts fem Castanyada’ i que us adjuntem en aquest missatge.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.