La Residència d’Avis Horts de Miró obrirà portes el dilluns, 9 de desembre

Portes obertes

L’Ajuntament de Reus, a través de la Fundació Educativa i Social (FES) obrirà el proper dilluns, dia 9 de desembre la residència d’avis Horts de Miró, de titularitat municipal. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, ho han anunciat aquest dimarts, 3 de desembre durant una visita a l’equipament.

El centre ocupa la segona, tercera i quarta planta de l’edifici situat entre els carrers de Maria Antònia París i Aiguanova; i disposa de 34 habitacions (58 llits), 17 habitacions per planta, de les quals 12 són dobles i 5 individuals. A més acull 20 places de centre de dia. A la planta baixa de l’edifici hi ha el Centre d’Atenció Primària Horts de Miró.

Inicialment s’obriran 29 places concertades, que estaran situades en una de les plantes que disposa de 12 habitacions dobles i 5 individuals.

L’obertura de la residència i del centre de dia comporta la contractació d’una vintena de professionals de diferents especialitats, tant d’atenció directa (Gerocultors, Treball social, Educador social Terapeuta ocupacional Psicòleg Infermeria, Fisioteràpia, Servei Mèdic) com d’atenció indirecta (Neteja, Bugaderia, Manteniment, Porteria i Direcció).

Descripció de l’edifici
Al soterrani hi ha els serveis generals de l’edifici com cuina, bugaderia, magatzem general, vestidors de personal i sales d’instal·lacions. A la planta baixa s’hi troba l’accés principal de la residència. A la segona planta tenim el menjador general de la residència, la sala d’estar del centre i serveis específics com són les sales de podologia, perruqueria, sala de gimnàs/rehabilitació, sala de teràpia ocupacional i vestidors dels usuaris del centre de dia. A les plantes tercera i quarta, que són iguals, hi ha les habitacions dels residents, sala d’estar i de bany assistit.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.