Les pilones del carrer de Sant Llorenç presenten una nova imatge

Art urbà

En el marc del Pla de Dinamització d’entitats i comerços del barri del Carme – Programa Treball als barris de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de la Regidoria d’Empresa i Ocupació s’ha realitzat la primera de les accions previstes, que ha consistit en la pintada de les pilones que hi ha al carrer de Sa nt Llorenç. Aquesta acció és el resultat de les propostes entre els diferents agents del barri, per tal de promoure’l socialment i econìmica, tal i com es va explicar en la presentació de l’estudi de dinamització del comerç del barri, una presentació que es va fer el dia 14 de novembre passat.

L’activitat es va realitzar els dies 28 de novembre i 30 de novembre i hi han participat les següents entitats:

Reus 2019– AV l’Harmonia del Carme

– Orfeó Reusenc

– Institut Baix Camp

– Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV

– Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona

– Associació Reggus

– Associació Excèntrics

– LLambordes

– Coordinadora de Danses Tradicionals

– Casa d’oficis de Mas Carandell

– Casal de les Dones

– Centre cívic del Carme

– Arsu Festa

– Punt del Voluntariat de Reus

La valoració per part de tots els participants i del regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha estat excel·lent i ofereix una nova imatge al carrer que es preveu que sigui també ben valorada per comerciants, veïns i vianants.

El Pla d’experienciació de Dinamització d’entitats i comerços del barri del Carme – Programa TReball als barris de l’IMFE Mas Carandell és un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.