La seu social del Centre Cívic Barri Gaudí s’amplia amb un mòdul al carrer Terol

La seu social del Centre Cívic Barri Gaudí s'amplia amb un mòdul al carrer Terol

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles i la presidenta de l’Associació de Veïns del Barri Gaudí, Mar Escoda, han signat un conveni de col·laboració per a la cessió d’un mòdul prefabricat ubicat al Cr. Terol, 1 com a seu social. Tot seguit, acompanyades del regidor de Desenvolupament Urbà i Via Púbica, Hipòlit Monseny, han fet una visita al local i el seu entorn.

Des de fa uns anys l’Associació de Veïns reivindica un espai per tal que les diverses entitats vinculades a l’Associació com són el Club esportiu del Barri Gaudí, la Colla Gegantera del Barri, els Amics del Barri Gaudí així com la futura Societat Gastronòmica del Barri Gaudí, puguin disposar d’un espai on poder realitzar les seves activitats, preferentment en cap de setmana, i pugui albergar tot el material del que disposen.

Amb la cessió d’aquest espai s’obre un ventall de possibilitats per tal que l’associació pugui dur a terme tot un seguit d’activitats que impliquen la convivència i l’esperit conjunt de treball en el barri i amb la ciutat i que té com a objectiu donar a conèixer la vida del barri, el seu teixit associatiu i cultural i així poder fer que els veïns i veïnes en formin part.

Tal i com comenta la Regidora de Relacions Cïviques, Montserrat Caelles “el Barri Gaudí té unes possibilitats culturals i de relació amb l’entorn que, amb el bon treball del teixit associatiu, estan esdevenint un element clau en la vida de la nostra ciutat. La cessió d’aquest espai a l’associació de veïns i a les entitats vinculades al barri, contribuirà a millorar la vida social i cultural de la zona i a la seva obertura a la resta de la ciutat.

El Centre Cívic, tal i com comenta la presidenta de l’Associació, Mar Escoda, “és un espai de relació i trobada en el que ens sentim molt identificats i ens ajuda a crear sinergies amb els professionals municipals que treballen en el nostre barri i amb totes les entitats que s’hi ubiquen. Però tenir un espai propi ens dota d’unes possibilitats de treball que enfortiran se’ns dubte a la nostra associació i a totes les entitats vinculades.

El mòdul compta amb una superfície de 115 metres quadrats distribuïts amb dues sales diàfanes, a més d’un espai exterior que són els jardins del Mas Carandell que permetran trobades comunitàries.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.