La temporada de bany a les piscines municipals, del 25 de juny a l’1 de setembre

Les Piscines Municipals de Reus inicien la temporada de bany el dimarts 25 de juny, i l’allargaran fins a l’1 de setembre. Situades al Parc dels Capellans i gestionades per l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, les piscines mantenen els mateixos preus de la temporada anterior. Les tarifes inclouen descomptes socials, que oscil·len entre el 10 i el 50%, i que s’apliquen als usuaris de la Targeta Jove, la Targeta Daurada, a famílies monoparentals i nombroses, i a persones discapacitades o aturades de llarga durada.

L’equipament municipal manté les diverses modalitats d’entrades de matí o tarda, diàries, passi mensual, passi de temporada i el Bonus 10, a més dels preus especials per a grups.

Per accedir a les piscines amb transport públic es pot fer mitjançant la Línia 20 de bus urbà de Reus Transport, amb una freqüència de 20 minuts.

Activitats extraordinàries
Entre l’1 de juliol i el 30 d’agost, les piscines organitzen sessions d’aiguagim. Es faran els dimarts, dijous i divendres de 10:15 a 11:00h; i s’han previst diversos preus en funció de les sessions i setmanes que s’hi vulgui participar. Per participar-hi cal inscripció prèvia, que es pot fer ja al Pavelló Olímpic Municipal, o a les piscines a partir del 25 de juny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.