Vermut solidari de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles, dissabte al Jardí de la Casa Rull

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus dóna suport al vermut solidari organitzat, per segon any consecutiu, per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles al Jardí de la Casa Rull, ubicat al número 27 del carrer de Sant Joan de Reus. Un esdeveniment que enguany torna a comptar amb la col·laboració de Vermuts Miró i, per primer cop, d’Aguiló Vinateria, Marc Márquez i Sergi Roberto, i que es farà aquest dissabte 15 de juny, des de les onze i fins a la una del migdia. Entre altres activitats, hi haurà l’actuació en directe les formacions musicals Impaktats i After Dark. L’entrada és gratuïta i es pot col·laborar amb la consumició d’un vermut solidari per 3 euros. També s’ha organitzat una subhasta, amb material donat pels col·laboradors.

Els beneficis obtinguts aniran destinats al Servei de Club Social de Joves de l’entitat, que ofereix la possibilitat que les persones entre 18 i 35 anys puguin gaudir d’un espai comunitari propi dos dies a la setmana. Es tracta d’un recurs d’inserció social amb l’objectiu de vincular el col·lectiu de persones més joves que té problemes de salut mental per tal de fomentar la inclusió social i les relacions socials.

Des de fa anys, la regidoria de Benestar Social, mitjançant el Programa de les persones amb discapacitat, i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles treballen de manera conjunta, a través d’un conveni, a favor de millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i de les seves famílies.

L’Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, amb la missió de contribuir a la millora de l’assistència sanitària i social, de l’atenció i de la informació de les persones afectades i els seus familiars i de promoure la rehabilitació, integració i reinserció social de les persones amb problemes de salut mental.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.