La UBR reclama que es permeti l’obertura de tot el comerç el cap de setmana

La UBR reclama que es permeti l'obertura de tot el comerç el cap de setmana

La UBR demana que es revisin les restriccions actuals després de veure les aglomeracions que s’han produït durant els darrers caps de setmana en comerços i serveis que sí mantenen l’activitat


La Unió de Botiguers de Reus (UBR) reclama que es permeti l’obertura de tot el comerç, independentment del sector que sigui, també durant el cap de setmana i aplicant les mesures de restricció d’aforament necessàries. Des de la UBR denuncien que mentre a una part del comerç se’l considera no essencial i se’l fa tancar per reduir la mobilitat i els contactes, en aquells punts comercials o de serveis que resten oberts es produeixen aglomeracions. En aquest sentit, l’obertura del tot el comerç complint les mesures necessàries, permetria esponjar el moviment de gent i evitaria la concentració de públic en punts concrets.

Com a representant de l’entitat, la presidenta de la UBR, Meritxell Barberà, remarca que “caldria revisar aquesta mesura que afecta directament al petit comerç”. Barberà destaca també que una restricció d’aquest tipus té encara menys sentit donat el confinament municipal en vigor i reclama “que ens deixin treballar com fins ara”.

La Unió de Botiguers de Reus defensa que el comerç de proximitat és segur i fa mesos que s’esforça aplicant amb rigor les mesures de seguretat necessàries. Per aquest motiu, demana a la Generalitat que revisi aquesta norma que afecta negativament al comerç i que permeti a tot el sector seguir treballant el cap de setmana, de la mateixa manera que ho fa de dilluns a divendres.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.