La Unió de Botiguers de Reus regala un centenar de tortells i 2000€ en premis directes

La Unió de Botiguers de Reus regala un centenar de tortells i 2000€ en premis directes

La Unió de Botiguers de Reus ha realitzat el sorteig dels premis de la seva campanya de Nadal ‘Tortell de Reus’, centrada en la tradició i la proximitat

La Unió de Botiguers de Reus ha realitzat aquest dimecres el sorteig dels premis de la seva campanya nadalenca amb el ‘Tortell de Reus’ com a protagonista. Des del passat 5 de desembre les butlletes participants s’han dipositat a les urnes dels establiments de la UBR i a l’urna central situada al Gaudí Centre.

Aquest dimecres, els tres Reis Mags del Bravium Teatre han estat els encarregats d’extreure les 123 butlletes guanyadores entre totes les participants. Cada butlleta seleccionada rebrà un tortell de reis artesà i un xec regal per valor de 15€ per fer servir a un dels establiments membre de la Unió de Botiguers de Reus. En total, es repartiran 2.000€ en premis directes.

La Unió de Botiguers es posarà en contacte amb els guanyadors i guanyadores, que podran recollir els seus tortells a les pastisseries artesanes Maika, Caelles i Confiteria Poy els dies 4 i 5 de gener. Així mateix, podran utilitzar els xecs regal als establiments de la UBR fins al 28 de febrer.

La presidenta de la UBR, Meritxell Barberà, ha destacat l’èxit de la iniciativa en una campanya de Nadal atípica i complicada, ‘que ha requerit un esforç col·lectiu’. Des de l’entitat celebren ‘la implicació de la ciutadania i el seu recolzament al comerç de proximitat’. La campanya de Nadal de la Unió de Botiguers de Reus buscava convidar a mantenir les tradicions i enfortir la relació entre la ciutadania i el comerç local. Amb els premis en forma de tortell i xecs regal, es premia la confiança de la clientela i s’aconsegueix potenciar el consum als establiments de la ciutat.

L’acte s’ha dut a terme al Bravium Teatre sense públic per complir totes les mesures de seguretat i hi ha assistit també el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.