L’associació WakeUp Agile programarà activitats i formació a Tecnoredessa

L’associació WakeUp Agile programarà activitats i formació a Tecnoredessa

Des de l’associació WakeUp Agile treballen amb l’objectiu de retenir el talent local i potenciar la transformació digital 

L’associació WakeUp Agile, que aplega més de 600 professionals de diversos àmbits i sectors del sud de Catalunya, organitzarà durant l’any vinent una programació estable d’activitats a les instal·lacions de Tecnoredessa, a l’edifici Tecnoparc de Reus. L’organització té com a objectiu ampliar els seus membres i oferir un ventall cada cop més ampli d’activitats. Per això, inicialment faran accions formatives i  webinars i ampliaran gradualment la seva oferta formativa i de networking. Els perfils que integren l’associació són emprenedors, responsables d’innovació i experts en màrqueting d’empreses de la demarcació, entre d’altres.  

WakeUp Agile es fixa com a principals reptes impulsar el talent local i les capacitats de la Catalunya Sud, centrant l’atenció en les metodologies àgils, la innovació, l’emprenedoria i la transformació digital.  

Aquesta associació es va crear l’any 2016, a partir d’un grup de persones que feien trobades per parlar sobre Agile al Campus de Sescelades de la URV. A través del Clúster TIC i de REDESSA van començar a fer les trobades a Tecnoredessa, i això va provocar que altres perfils professionals s’unissin al grup.  

Les sessions que programarà WakeUp Agile a partir del gener, seran gratuïtes i estaran obertes a tots els professionals que hi estiguin interessats.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.