La Unió de Botiguers de Reus se suma a la lluita contra la violència masclista

La Unió de Botiguers de Reus se suma a la lluita contra la violència masclista

Una trentena de comerços adherits a la Unió de Botiguers de Reus participen en l’acció proposada per Comerç Solidari Reus a través dels seus aparadors

La Unió de Botiguers de Reus s’uneix a la campanya contra la violència masclista organitzada per Comerç Solidari Reus amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones el proper 25 de novembre.

Des del 4 de novembre una trentena d’establiments que formen part de la Unió de Botiguers de Reus llueixen als seus aparadors decoracions especials amb dibuixos i làmines inspirades en la lluita contra la violència masclista que una setantena d’artistes han cedit per aquesta iniciativa. Per la seva banda, els establiments acompanyen les obres d’art amb motius inspirats en el color lila, símbol de la lluita contra la violència vers les dones. L’acció s’allargarà tot el mes de novembre.

Així mateix, totes les creacions artístiques que es poden veure als aparadors en el marc d’aquesta campanya estan a la venda i l’entitat Comerç Solidari Reus destinarà el que es recapti a l’Associació Lligam Dona, que treballa dia a dia amb dones víctimes de maltractaments.

Des de la Unió de Botiguers de Reus es sumen a la campanya amb l’objectiu de col·laborar per fer visible aquesta xacra i fomentar la reflexió entre la ciutadania davant el problema i la necessitat d’erradicar-lo.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.