La XIX Jornada Gresol aplega a Cambrils grans experts que aportaran claus d’èxit per fer front a la nova realitat econòmica

Jornada Gresol

El fòrum econòmic, la Jornada Gresol, comptarà amb la participació de Xavier Sala-i-Martin, Xavier Marcet, Carme Ruscalleda, Toni Massanés i Octavi Bono, entre altres

“(Re) inventant, (re) innovant, (re) pensant les nostres empreses”. Aquest és el lema que encapçala la XIX Jornada Gresol, organitzada per la Fundació Gresol amb l’objectiu d’aportar claus per fer front amb garanties a la nova i disruptiva realitat econòmica, i que tindrà lloc el proper 15 d’octubre a Cambrils, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

El fòrum econòmic líder a la Catalunya Nova reunirà a l’Hotel Mas Gallau un programa de gran nivell, en el qual destaquen noms del món econòmic, com ara Xavier Sala-i-Martin i Xavier Marcet, de la gastronomia, cas de Carme Ruscalleda i Toni Massanés, i de l’activitat turística, com són el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, i la sòcia de PwC España Mireia Oranias. Les seves intervencions serviran per calibrar l’abast de la complexa etapa que vivim i, sobretot, transmetre eines útils per superar els reptes pendents.

La jornada serà tant presencial, amb aforament reduït i aplicació d’un estricte protocol d’higiene i seguretat, com virtual. La retransmissió telemàtica de l’esdeveniment via ‘streaming’ afavorirà que cap persona interessada no es perdi cap de les ponències previstes. La inscripció en qualsevol dels dos formats és gratuïta i només cal formalitzar la sol·licitud a través de la web de la Fundació Gresol ( www.gresol.org ) o directament amb aquest enllaç: https://gresol.org/ca/activitats/calendari-d-activitats/xix- jornada-gresol-cambrils/individual-registration.

La Fundació vol remarcar que s’han pres totes les mesures necessàries perquè l’espai que acollirà la XIX Jornada Gresol ofereixi les màximes condicions de seguretat sanitària als assistents, Així, s’han contractat els serveis d’una empresa especialitzada, Salut i Treball, a través de la qual s’ha elaborat un pla de contingència d’estricte compliment en tot allò relacionat amb l’organització i celebració de la trobada econòmica.

Acte d’inauguració presidit per l’alcaldessa de Cambrils La XIX Jornada Gresol s’obrirà a les 9.30 hores amb l’acte d’inauguració, que inclourà la participació del president de la Fundació Gresol, Emili Correig; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, i l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. La primera conferència, centrada en innovació, anirà a càrrec del president i CEO de Lead To Change i fundador i president de la Barcelona Drucker Society, Xavier Marcet. Serà introduïda pel cofundador d’StartSud, Marc Arza. Després de la pausa cafè, arribarà el moment d’escoltar la ponència sobre turisme impartida per la sòcia de PwC España Mireia Oranias, presentada pel president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú.

A les 11.45 es donarà pas a la taula rodona ‘Gastronomia de qualitat i saludable com a factor diferenciador’, integrada pel director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i la xef Carme Ruscalleda. Tots dos ponents faran la seva intervenció de manera telemàtica. El diàleg entre tots dos serà moderat per l’empresària i propietària de Clos Galena, Merche Dalmau.

L’última conferència de la jornada, també telemàtica, serà protagonitzada, a partir de les 12.45, pel catedràtic J.M. Grossman d’Economia de la Columbia University (Nova York) i assessor econòmic del Fòrum Econòmic Mundial de Davos (Suïssa), Xavier Sala-i-Martin. La intervenció serà introduïda pel 2n tinent d’Alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana i Cooperació de l’Ajuntament de Cambrils, Òliver Klein.

Acabada la xerrada del professor Sala-i-Martin, tindrà lloc l’acte de cloenda, amb la participació del president d’honor de la Fundació Gresol, Anton Pont, i el president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset.

Entitats i empreses col·laboradores

La XIX Jornada Gresol compta amb l’especial col·laboració d’entitats i empreses que fan possible la trobada, com són: l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, Caixabank, Port de Tarragona, PwC, Carbonell Figueras, Borges, Autolica Tarragona, Alpiq, Comaigua, Mémora, Solanes, Salut i Treball, Clos Galena, Rabassa i la Cooperativa de Cambrils.

   
Gresol, el fòrum econòmic de la Catalunya Nova

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i el talent de destacades personalitats. Avui en dia, s’ha consolidat com un magnífic fòrum econòmic i de debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa més de 120 empresaris que representen les firmes més importants de la Catalunya Nova.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.