L’Accents 2020 reprograma diferents concerts ajornats per les restriccions sanitàries

L'Accents 2020 reprograma diferents concerts ajornats per les restriccions sanitàries

El Festival Accents ha presentat les noves dates dels concerts que queden de l’edició 2020, un cop la Generalitat ha anunciat que a partir del 23 de novembre es començaran a reduir les restriccions que afecten la cultura i la mobilitat

La voluntat d’Empenta Cultural, l’entitat organitzadora de l’Accents, “ha estat des d’un primer moment recup erar tots els concerts previstos que es van haver d’ajornar”, ha recordat el director del Festival Accents, Isaac Albesa. L’únic concert que s’ha hagut de suspendre definitivament és l’actuació de l’ampostí Rampaire, ja que s’havia de fer a l’aire lliure i al desembre s’ha optat per no fer actuacions en espais oberts pel clima.

Ara, el nou calendari ha comprimit les actuacions en tres setmanes, per tal que no interferir en les activitats nadalenques que es puguin programar més endavant. Així, el dijous 26 de novembre a les 20:00h, Ferran Palau actuarà al Teatre Bartrina de Reus presentant el seu disc Kevin. Encara queden entrades a la venda a www.teatrebartrina.cat; l’estrella del flamenc Rocío Márquez, acompanyada del guitarrista català Canito, presentarà el seu disc “Visto en el jueves”, el dissabte 5 de desembre a les 20:00h al Teatre Fortuny amb entrades a www.teatrefortuny.cat, un concert que forma part del minicicle ‘Som flamencs’.

El concert de Roger Mas a la Selva del  Camp, amb entrades esgotades, previst inicialment pel 21 de novembre, tindrà lloc el divendres 18 de desembre a les 20:00h al Castell del Paborde d’aquest municipi del Baix Camp, que suposarà la clausura oficial de l’Accents 2020. El diumenge 13 de desembre el duet Isabel Vinardell & Isabel Laudenbach actuarà a les 19:30h a la Cripta de l’Ermita de Cambrils amb entrades a la venda a www.entradium.com. També a Cambrils es manté la data del 27 de novembre a les 20:30h al Centre Cultural tindrà lloc l’espectacle ‘Vi, glosa i estrelles’  amb aforament complet des de fa setmanes. Per últim, el concert de los Hermanos Cubero previst a la Sala Santa Llúcia el 28 de novembre per presentar e l disc ‘Quique dibuja la tristeza’ manté la data inicial, però a les 20:00h, amb entrades a la venda a www.entrapolis.com

Per últim, el concert de celebració dels 15 anys d’Alquimia Flamenco es manté al Teatre Fortuny de Reus la nit del 12 de desembre però a les 20:00h  amb entrades a la venda a www.teatrefortuny.cat   L’organització va posar a la venda un abonament al preu de 30 euros que donarà accés a les 2 actuacions de flamenc del Teatre Fortuny de Rocío Márquez i pel concert de celebraració dels 15 anys d’Alquimia Flamenco. Aquest abonament s’ha de comprar directament a les taquilles del Teatre Fortuny o per telèfon al 977010657.

Serveixen les mateixes entrades

Totes les entrades adquirides prèviament pels diversos concerts seran vàlides sense la necessitat d’haver de fer canvis. Les persones que no puguin assistir als concerts en les noves dates poden demanar el retorn dels diners de les entrades a les plataformes digitals on les van comprar o reclamant-les amb un correu a info@festivalaccents.cat

Patrocinadors i  col·laboradors

L’Accents 2020 va afegit enguany la DOP Siurana com a nou patrocinador del festival. Aquest patrocini se suma als dos patrocinadors habituals de l’Accents, Vermuts Miró i els vins de la DO Catalunya, que mantenen el seu compromís en èpoques convulses a favor del sector de la cultura.

El Festival Accents (www.festivalaccents.cat) és un projecte d’Empenta Cultural que va néixer l’any 2014 amb la direcció artística d’Isaac Albesa. Des d’aquell moment ha portat més de 70 artistes d’arreu dels Països Catalans que principalment canten en català a la ciutat de Reus i a mitja dotzena de localitats del Baix Camp, el Priorat i l’Alt Camp. L’Accents 2020 té el suport de la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, el departament de Cultura de la Generalitat, l’Inaem i també els ajuntaments implicats, els de Cambrils i la Selva del Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.