Se suspèn l’acte de lliurament del 54è Concurs Fotogràfic Aplec Baix Camp

Se suspèn l'acte de lliurament del 54è Concurs Fotogràfic Aplec Baix Camp

El jurat del 54è Concurs Fotogràfic Aplec Baix Camp ja s’ha pronunciat pel que fa als guanyadors de l’edició del concurs

A causa de les mesures de control de la pandèmia, l’Aplec Baix Camp s’ha vist obligat a suspendre l’acte de repartiment de premis del 54è Concurs Fotogràfic Aplec Baix Camp, que estava previst el pròxim dissabte 21 de novembre al Centre de Lectura de Reus. Així i tot, l’exposició fotogràfica de l’edició es podrà veure des del 21 de novembre al 14 de desembre.

El passat 5 de novembre de 2020, reunits als locals de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus el jurat format per Josep M. Casanoves, Hilari Sanahuja i Vicenç Margalef es van decidir per l’obra de Francesc Josep Sabaté per atorgar-li el premi d’honor a la millor col·lecció de
tres obres en el tema “Aplec Baix Camp”, seguit, en la mateixa categoria per Josep M. Toset en el primer premi, Jordi Roig en el segon i Josep M. Tost va obtenir l’accèssit. En la categoria “Costums tradicionals dels Països Catalans”, Josep M. Tostet va obtenir el premi d’honor a la millor col·lecció de tres obres. Domènec López va obtenir el primer premi, Francesc Josep Sabaté el segon i Jaume Ventura l’accèssit.

Els guanyadors van ser escollits d’entre les 83 obres presentades en blanc i negre i color en aquesta 54a edició del Concurs Fotogràfic Aplec Baix Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.