L’AEH Conca de Barberà i Fet a la Conca signen un conveni per les Jornades Sabors de la Conca de Tardor

L'AEH Conca de Barberà i Fet a la Conca signen un conveni per les Jornades Sabors de la Conca de Tardor

L’Associació d’Hostaleria de La Conca de Barberà i la Cooperativa Fet a la Conca s’uneixen per promocionar els productes insígnies de la comarca

Aquesta setmana ha tingut lloc la signatura del conveni entre l’Associació d’Hostaleria de La Conca de Barberà i la Cooperativa Fet a La Conca. La primera, presta des de fa 20 anys, serveis als seus associats del sector hostaler: bars, restaurants, hotels i allotjaments turístics. Presidida per Josep Ramon Guiu i formada per una junta amb els empresaris més destacats de la comarca, ofereix als seus socis serveis d’assessorament, gestió, avantatges i promoció.

Ambdues entitats, AEH Conca de Barberà i Fet a La Conca, han signat aquest acord de col·laboració vigent durant les Jornades Sabors de La Conca de Tardor que es celebraran properament, amb l’objectiu de promocionar els productes de la Cooperativa (com els bolets, la tòfona, el safrà i les castanyes) entre els associats i els assistents a les Jornades, oferint-los preus exclusius.

Fet a La Conca, la cooperativa de productes agroalimentaris de productors i elaboradors de La Conca de Barberà, presidida per Joan Cartanyà, aglutina a 14 productors de la zona que elaboren formatges, licors, vins, embotits, safrà i diversos productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat. Es tracta d’una cooperativa que neix arrel del sentiment comú de donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les seves pròpies mans.

L’Associació d’Hostaleria de La Conca de Barberà sempre ha tingut clara la seva aposta pels productes de proximitat, i la signatura d’aquest conveni és un pas més per promoure’ls i vincular-los a les cartes dels establiments de la comarca, i concretament aquesta tardor, als menús de les Jornades Sabors de La Conca de Tardor.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.