Última setmana per activar els Bons Reus, que arriben gairebé als 50.000 Bons descarregats

Última setmana per activar els Bons Reus, que arriben gairebé als 50.000 Bons descarregats

La campanya de dinamització comercial Bons Reus, inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social de l’Ajuntament de Reus, entra a la darrera setmana de descàrrega a l’espera de poder arribar al màxim de reusencs

Fins a aquest matí de dimarts 13 d’octubre s’han descarregat gairebé 50.000 bons, que han servit per realitzar pràcticament 9.800 compres, que tindrien una equivalència de més de 760.000€ d’impacte en el sector del comerç, la restauració i els serveis.

La ciutadania de Reus te encara fins a aquest diumenge dia 18 d’octubre per descarregar-se els Bons Reus i encarà comptarà fins a quinze dies més per poder-los gastar, és a dir fins al diumenge 1 de novembre.

Del total de bons descarregats, se n’han usat més de 23.000, dels quals, pràcticament en la seva totalitat ja han estat liquidats als comerços. Des de la regidoria de Promoció de Ciutat i mitjançant l’impuls de l’Agència Reus Promoció, es valora molt positivament que els comerços adherits a la campanya han anat augmentant, fins al punt que en aquests moments hi ha 342 establiments adherits, majoritàriament de moda, però també, en una important quantitat, de restauració, perruqueria i estètica.

En paraules de la regidora de Promoció de ciutat, Montserrat Caelles «Bons Reus és un clar exemple d’èxit sota l’auspici de l’Ajuntament de Reus. És una campanya de «win win», en la que hi guanyen els establiments de la ciutat i hi guanya la ciutadania de Reus».

La campanya Bons Reus, que va començar el dia 17 de setembre com una de les grans accions de suport a la vida comercial, de serveis i de restauració de Reus, ha estat molt ben acollida per la ciutadania i està essent un important revulsiu per als establiments de la ciutat. Tota la informació de la campanya, impulsada per l’Ajuntament de Reus amb la gestió de la Cambra de Comerç de Reus i la col·laboració de les entitats comercials, es pot consultar a la web https://bons.reus.cat/ des d’on es poden descarregar els Bons Reus i aconseguir resoldre els dubtes que puguin sorgir. Els establiments, que estan geolocalitzats a la mateixa web, llueixen a la porta el distintiu de Bons Reus que els identifica visualment. Per ser beneficiari dels Bons Reus cal tenir 18 anys o més i estar empadronat a la ciutat. Es poden obtenir un total de 20€ de descompte, repartits en 4 bons de 5 euros.

L’ objectiu és recuperar la demanda als establiments de la ciutat greument afectats per les conseqüències econòmiques de la crisi generada per la COVID19. Cal recordar que Bons Reus, representa la injecció directa per part de l’Ajuntament de Reus de 400.000€ al sector que generaran un impacte econòmic directe d’un mínim 1.200.000€, del que a hores d’ara ja s’ha acomplert gairebé un 65%.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.