L’Aeroport de Reus incorpora nous vols xàrters setmanals, des d’Estònia i Escòcia, i un de regular amb Bèlgica

L'Aeroport de Reus incorpora nous vols xàrters setmanals, des d'Estònia i Escòcia, i un de regular amb Bèlgica

Fruit de l’acció de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, integrada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Generalitat, els ajuntaments de Reus, Tarragona, Vila-seca, Cambrils i Salou, i les cambres de comerç de Tarragona, Reus i Valls

L’Aeroport de Reus estrena, a partir del proper mes de març, dos vols xàrter setmanals amb Estònia i Escòcia, i un de regular amb Bèlgica, que s’incorporaran a la resta de nous vols per a aquesta temporada. Uns i altres han estat fruit de la tasca duta a terme per la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, integrada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Generalitat, els ajuntaments de Reus, Tarragona, Vila-seca, Cambrils i Salou, i les cambres de comerç de Tarragona, Reus i Valls.

El vol xàrter setmanal amb Estònia, des de la seva capital, Tallinn, s’iniciarà l’1 de maig, i el darrer serà el 12 de juny, amb l’operador Aurinko Estonia. Tot i que operarà només un mes i mig, es considera rellevant atès que és la primera vegada que l’aeroport reusenc rebrà vols d’aquest país.

Pel que fa al xàrter setmanal amb Escòcia, connectarà Reus amb Aberdeen des del 6 de maig fins al 28 d’octubre, a càrrec de l’operador TUI.

I quant al vol regular amb Bèlgica, operat per Brussels Airlines, connectarà Reus amb l’aeroport de Zaventem de Brussel·les, amb un vol setmanal des del 19 de maig fins al 22 de setembre.

Aquestes noves operacions a l’Aeroport de Reus, juntament amb la ruta d’easyJet a Londres-Luton (Anglaterra) i la de Ryanair a Shannon (Irlanda), són fruit de l’acció continuada de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus.

D’altra banda, i en representació de la Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, el Patronat de Turisme de la Diputació ha participat al congrés Routes Europe, celebrat a Bilbao entre el 22 i el 24 d’abril, on s’han mantingut més de 20 reunions amb representants d’aerolínies, operadors turístics i aeroports per tal d’impulsar noves iniciatives.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.