310 establiments de Tarragona i Reus participen a l’acció comercial “Tot queda a casa”

310 establiments de Tarragona i Reus participen a l'acció comercial

Les associacions de comerciants d’ambdues ciutats valoren de forma positiva la campanya conjunta de promoció del comerç de proximitat

L’objectiu de la campanya comercial “Tot queda a casa” ha estat promoure el comerç i fomentar el moviment de clients entre Reus i Tarragona i els seus establiments comercials i establir sinèrgies i accions conjuntes per fidelitzar els compradors. Els representants de les associacions de comerciants de la Via T de Tarragona i El Tomb de Reus han presentat aquest dimecres al matí el resultat de les accions que han portat a terme durant el mes d’abril, acompanyats dels representants de regidories de comerç de les dues ciutats.

En aquesta segona edició hi ha participat 310 establiments de Tarragona i Reus i s’han repartit 15.000 butlletes amb diferents premis.

L’acció de promoció comercial ha anat acompanyada d’una campanya de màrqueting a les xarxes socials, i la seva pàgina a Facebook que ha tingut més de 18.000 visites. La convocatòria del concurs fotogràfic sobre les actuacions musicals pels carrers de les dues ciutats ha tingut una participació de 60 usuaris i 730 vots.

La Via T promociona la marca “Comerç Tarragona” per potenciar el comerç de proximitat, generant una oferta comuna i atractiva de productes, de forma continuada al llarg de l’any amb campanyes de promoció pels clients i de suports als botiguers.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.