L’Ajuntament de Mont-roig del Camp aprova una nova línia de subvencions per a l’empresariat local destinades a despeses generades per la Covid-19

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp aprova una nova línia de subvencions per a l’empresariat local destinades a despeses generades per la Covid-19

Les empreses i autònoms/es de Mont-roig del Camp podran subvencionar les despeses relacionades amb els materials d’EPI’s, senyalització específica, mobiliari, implantació de comerç electrònic i de mesures o equipaments digitals per al teletreball

El Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, celebrat aquest dijous al migdia de forma telemàtica, ha aprovat les bases d’una nova línia de subvencions per a fer front a les despeses que la crisi de la Covid19 ha generat a les empreses i autònoms/es del municipi.

Les matèries subvencionables estan relacionades amb la compra de materials específics per prevenir el coronavirus i la implantació de noves mesures per adaptar- se a la nova situació.

Així, el departament d’Impuls Econòmic destinarà una partida de 30.000 euros per subvencionar les següents despeses: material d’EPI’s (mascaretes, guants, gels hidroalcohòlics, bates, pantalles…), senyalització específica d’espais per a l’accessibilitat (cartelleria, vinils…), mobiliari (mampares, tancaments…), implantació de comerç electrònic o APP’s comercials i per a la implantació de mesures o equipaments digitals per al teletreball. Les despeses s’hauran d’haver realitzat, entre la data del decret d’Estat d’Alarma, el dia 14 de març de 2020 i el 31 de desembre de 2020.

Aquesta nova línia d’ajudes, encaminada a donar suport a les persones treballadores i a l’empresariat local, és una de les accions del Pacte de Municipi per a la reconstrucció social i econòmica.


S’obriran, de nou, les 3 línies de subvencions per fomentar l’emprenedoria i la contractació

La sessió plenària ha servit també per tornar a aprovar la subvenció per fomentar l’emprenedoria al municipi, una de les 3 línies d’ajudes que ofereix cada any la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació i que requeria d’una modificació de forma.

Així doncs, les pròximes setmanes es faran públiques les convocatòries de totes les subvencions del departament. Es tracta de subvencions per impulsar l’obertura d’establiments comercials al nucli antic de Mont-roig, subvencions per impulsar la contractació de persones aturades al municipi de Mont-roig del Camp i subvencions per impulsar l’emprenedoria al municipi de Mont-roig del Camp. A aquestes tres ajudes s’hi sumarà la nova subvenció aprovada avui per Ple destinada a les despeses de la Covid.

Finalment, el tercer punt de l’ordre del dia ha estat una modificació de crèdit que, entre d’altres, ha servit per dotar de més pressupost les partides destinades a la compra d’equips d’autoprotecció contra la Covid per al personal de l’Ajuntament, d’equips d’informàtica portàtils per al teletreball, així com per a la redacció dels projectes executius de les noves fases de l’avinguda de Barcelona a Miami Platja i de la plaça i l’entorn del centre sociocultural a Mont-roig.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.