L’Ajuntament de Mont-roig organitza tallers en línia per afrontar emocionalment la crisi de la Covid-19

Les sessions s’iniciaran el pròxim dilluns dia 25 de maig i s’allargaran fins al 20 de juliol

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Pla de Barris La Florida, ha posat en marxa el programa “Reconnecta amb tu”, un cicle de tallers que tenen per objectiu oferir les eines i recursos necessaris per a gestionar les emocions i afrontar les conseqüències derivades de la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel coronavirus. En aquest sentit, les restriccions de mobilitat i el consegüent aïllament i
distanciament social a causa de la declaració de l’estat d’alarma, han provocat en una gran part de la població sensacions de soledat, por, incertesa, ira, tristesa, ansietat, angoixa o estrès, entre d’altres. Davant d’aquesta situació, s’oferiran 5 tallers en línia, d’una hora i mitja cadascun, que tindran lloc quinzenalment per treballar els moviments, tècniques de relaxació i respiració i a iniciar-se en la meditació; prendre consciència dels paradigmes, prejudicis i creences que ens limiten; descobrir tècniques de gestió emocional i reforçar la confiança en un mateix, etc.

Sessions en línia per a tots els públics

Les sessions, que seran impartides per la coach especialitzada Nadine Engel, estan obertes a tothom i es realitzaran a través de Zoom. Les persones interessades en assistir-hi poden inscriure’s enviant un correu electrònic a pladebarris@mont-roig.cat amb el seu nom, cognoms i telèfon de contacte. L’aforament és limitat a vint persones. Un cop inscrits rebran l’enllaç de la sessió a la que s’hagin inscrit.

  • 1a sessió: 25 de maig. Compartim les nostres pors i treballem l’optimisme enfront la Covid-19.
  • 2a sessió: 8 de juny. Stretching contra la migranya i l’estrès, tècniques de relaxació i respiració.
  • 3a sessió: 22 de juny. Contes per a l’autoestima: com formular un objectiu.
  • 4a sessió: 6 de juliol. Meditació per a tota la família.
  • 5a sessió: 20 de juliol. Eines per a fer front al futur més pròxim.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.