L’Ajuntament de Reus crea un espai web especial COVID19 per reforçar la informació de servei

espai_web_per_covid Reus

L’Ajuntament de Reus ha estrenat un nou espai web ESPECIAL COVID19, per fer més accessible la informació de servei relacionada amb la gestió de l’emergència sanitària amb l’adreça reus.cat/coronavirus. L’especial COVID19 prioritza la informació de servei, l’atenció ciutadana i l’accés als recursos essencials.

Durant la crisi, Reus.cat s’ha consolidat com un espai de referència informativa per a la ciutadania. Entre el 10 de març i el 10 d’abril, Reus.cat ha tingut 116.168 visites, un 75% més que en el mateix període de l’any passat.

El nou espai ESPECIAL COVID19 dóna accés a la informació municipal, però també incorpora enllaços a recursos i informacions d’interès d’altres organismes o institucions. S’organitza per temes, perquè la ciutadania trobi els continguts de forma clara i estrucutrada (atenció ciutadana, salut i benestar físic i emocional, serveis socials, impostos i taxes, economia i món laboral, habitatge…)

L’especial COVID19 dedica una atenció especial a respondre les preguntes més freqüents: sobre el pagament d’impostos i taxes, moratòries, accés als serveis socials, suport a l’activitat empresarial o sobre la realització de tràmits telemàtics, entre d’altres.

D’altra banda, reserva una secció a ‘Comerç i servei’ que facilia que els establiments arribin al consumidor final en temps de confinament a través de noves fórmules com ara el servei a domicili o la recollida de comandes per mitjans telemàtics…. Per donar-hi visibilitat, s’ha desenvolupat un cercador i un nou espai al Geoportal, que situa comerços i professionals sobre el mapa virtual de la ciutat.

A la vegada, es posen de relleu les noves formes de participació o voluntariat i les propostes de lleure del programa Reus@casa que es gaudeixen sense sortir del domicli.

Amb aquest lloc web, l’Ajuntament de Reus pretén continuar al costat de la ciutadania a través d’espais virtuals propers, en uns moments en què ha calgut reconduir l’atenció ciutadana i els serveis presencials.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.