L’IMRC publica els elements del seguici perquè els infants els puguin pintar

Seguici Tots els elements

L’Institut Municipal Reus Cultura publicarà des d’avui divendres 24 d’abril i fins al dia 24 de maig els diferents dibuixos dels elements del Seguici Festiu per tal que els infants els puguin pintar. La iniciativa s’ha batejat com a “Pinta la festa” i forma part del programa d’activitats Reus@Casa que té la voluntat de continuar acostant la cultura i en aquest cas els elements del seguici a la ciutadania malgrat la situació generada arran de la pandèmia del COVID-19.

El primer que es compartirà és la gama de colors que corresponen als diferents detalls i elements dels dibuixos i tot seguit es penjaran els tres primers dibuixos que corresponen a La Mulassa, al Vitxet i a la Índia. Concretament, les il·lustracions es compartiran cada divendres, cada dissabte i cada diumenge, de manera que els nens i les nenes que ho desitgin hauran d’entrar cadascun d’aquests dies a les xarxes i es podran anar descarregant els pdf. 

Els dibuixos es compartiran cada dia a les xarxes socials de @ReusCultura i també es podran trobar a través de l’agenda d’activitats de Reus@Casa que es pot trobar a reus.cat/agenda

Les il·lustracions, que es comparteixen en blanc i negre, són de Marc Díez, d’Estudi Ovni. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.