L’Ajuntament de Reus guardonat com un dels millors de Catalunya en transformació digital

L’Ajuntament de Reus ha estat guardonat amb el Reconeixement Administració Oberta 2020, uns guardons que destaquen el compromís del món local en la transformació digital de l’administració pública. La ciutat de Reus ha quedat en el “Top 10” en la categoria d’ajuntaments de municipis de més de 50.000 habitants.

Aquest reconeixement públic avala la línia de treball de l’Ajuntament de Reus durant els últims anys. Una línia d’obertura cap a la ciutadania i el foment de les relacions electròniques.

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) atorga cada any aquests reconeixements a les administracions locals catalanes capdavanteres en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

El guardó té set categories en funció dels habitants (fins a 500 habitants; de 501 a 1000 habitants; de 1001 a 5000 habitants; de 5001 a 20.000 habitants; més de 50.000 habitants i Consells Comarcals). Dins la categoria de més de 50.000 habitants, Reus ocupa el setè lloc.

Per tal d’atorgar aquestes distincions, l’AOC analitza els principals indicadors dels governs digitals i oberts a partir de dades objectivables amb l’objectiu de posar en valor la feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya i aprendre de les millores experiències per a impulsar conjuntament un país digital i obert.

La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, va participar telemàticament en l’acte de lliurament dels premis, que va tenir lloc el dimecres 5 de maig en formar híbrid, i amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i president de l’AOC, Jordi Puigneró; del president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras i del director de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Jaume Magre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.