Mas Carandell proporciona suport a professionals autònoms i microempreses per realitzar tràmits digitals bàsics

A través del pla d’experienciació laboral Suport a la tramitació digital, Mas Carandell ofereix acompanyament personalitzat en la realització de tràmits telemàtics bàsics a professionals autònoms i microempreses de la ciutat, sobre tot en aquelles gestions vinculades amb l’Ajuntament de Reus i altres Administracions.

El servei no té cost econòmic per a l’empresa sol·licitant, i per rebre l’atenció només cal demanar cita prèvia a Mas Carandell, o bé al seu telèfon 977 010 850, en horari de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h.

L’assessorament tècnic és a càrrec de dues persones. Una l’ofereix des del Centre cívic Ponent i l’altra des del Centre cívic del Carme, ja que l’acció forma part d’un pla d’experienciació laboral, iniciat el passat febrer, que forma part del conjunt d’accions que Mas Carandell duu a terme dins el Projecte Treball als barris, concretament als barris Sol i Vista i de la Inmaculada, i del Carme.

La magnitud de l’escletxa digital s’ha fet molt més evident a partir de la crisi de la COVID19. La manca de competències TIC, d’equips informàtics i de connectivitat, generen molta desigualtat a l’hora d’accedir a determinats recursos per la dificultat en les gestions cada cop més digitalitzades. Carles Prats, regidor d’Empresa i ocupació, comenta que “Aquest projecte, entre d’altres, va néixer per promoure l’autonomia digital, i mirar de fer més petit aquest escull que afecta a la ciutadania i a les empreses, sovint les més vulnerables. Per això es va pensar en crear aquesta nova figura professional, a cavall dels àmbits social i de les TIC”.

El pla d’experienciació laboral Suport a la tramitació digital és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als barris.

A banda d’oferir aquest acompanyament personalitzat, Mas Carandell també programa Tallers de Certificat digital i tràmits en línia adreçats a autònoms i microempreses, en aquest cas des del pla municipal Reactivem Reus. Aquesta formació és virtual i té una durada de 4h. La propera edició, que serà la cinquena, serà els dies 13 i 14 de maig de 9:00 h a 11:00 h. La inscripció és lliure mitjançant el web mascarandell.cat/cursos.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.