L’Ajuntament de Reus s’adhereix a l’Hora del Planeta apagant el campanar, el Gaudí Centre i el Nen de les Oques

L’Ajuntament de Reus s’adhereix a l’Hora del Planeta apagant el campanar, el Gaudí Centre i el Nen de les Oques

L’Ajuntament de Reus se sumarà aquest dissabte, 27 de març, des de les 20.30h a les 21.30h,  a la iniciativa global “l’Hora del Planeta” i, com molts ajuntaments del planeta, apagarà els llums d’edificis i monuments rellevants. En aquesta edició de l’Hora del Planeta 2021, el consistori reusenc apagarà els llums del Gaudí Centre a la plaça del Mercadal, del campanar de Sant Pere i la recent inaugurada llum de l’estàtua de la plaça del Nen de les Oques.

L’Ajuntament de Reus fa una crida a tota la ciutadania perquè també apagui els llums de casa seva i, qui vulgui, ho comparteixi a les xarxes socials amb l’etiqueta #HoraDelPLanetaReus. També es poden fer servir les etiquetes #ConnectatAmbLaNatura #HoraDelPlaneta #EathHour #Connect2Earth.

L’Hora del Planeta va néixer  a Sydney l’any 2007 com un gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic. Un senzill gest que consisteix a apagar els llums d’edificis i monuments durant una hora. La organització promotora és WWF i mitjançant la seva pàgina web https://www.horadelplaneta.es/ fa una crida a la ciutadania, empreses i institucions per tal que s’uneixin a la campanya i apaguin els llums durant una hora.

Un símbol amb el qual es vol recordar que la natura és el sistema de suport vital del planeta i que ens brinda tot el que necessitem per viure. En aquest sentit, el regidor de Medi Ambient i Recursos Humans, Daniel Rubio, anima a la participació ciutadana en aquesta iniciativa i recorda que “salvaguardant la salut del nostre planeta, salvaguardem també la nostra salut i benestar”.

Actes paral·lels

Des del Fons Mundial per la Natura (WWF, sigles en anglès) conviden també la ciutadania a connectar-se amb la natura mitjançant dues propostes:

  • El documental “Nomadas del Viento”, que es podrà veure el divendres 26 de març, des de les 15h a les 24h, de forma gratuïta per la plataforma Filmin i el dissabte, 27 de març, a les 20.15h.
  • Un programa especial conduit per Jacob Petrus, presentador del programa “Aquí la Tierra” que mostrarà diferents punts de la geografia internacional i espanyola. El programa serà retransmès el 27 de març, de 20:15 a 21:30, pel seu canal de YouTube.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.