L’Ajuntament de Salou informa sobre el servei gratuït de recollida d’objectes voluminosos

L’Ajuntament de Salou demana als veïns i veïnes del municipi col·laboració i responsabilitat ciutadana, per tal de mantenir els carrers nets i respectar la convivència. En aquest sentit, recorda que es troba a la seva disposició el servei de recollida a domicili, de caràcter totalment gratuït, d’objectes voluminosos (electrodomèstics, mobles i trastos vells), ja que aquests residus no es poden dipositar als contenidors del carrer.

L’objectiu és oferir a la ciutadania una prestació còmoda i senzilla; vetllar per una bona gestió dels residus; i mantenir els carrers més nets, així com respectar la convivència veïnal.

Aquesta recollida cal demanar-la, prèviament, trucant al telèfon gratuït 900 101 613, o bé omplint el formulari que es troba a la pàgina web saloumesnet.cat (FES CLIC AQUÍ). Un cop concertada la cita, caldrà dipositar els residus a la vorera, davant del portal de casa o al costat, al vespre, el dia sol·licitat.

Els dies que es duu a terme la recollida són, de dilluns a dissabte, des del mes de maig, i fins a l’octubre. I, entre els mesos de novembre i abril, es duu a terme els dilluns, dimecres i divendres.

Altres serveis per mantenir la ciutat de Salou neta

L’Ajuntament de Salou també posa a disposició de la ciutadania la Deixalleria fixa, una instal·lació municipal que permet la recollida selectiva de tots els residus domèstics que es poden generar en una llar, a més d’estar dissenyada per rebre aquells residus especials que es generen i que, per les seves característiques, no es poden dipositar als contenidors de recollida selectiva habituals que es troben a les àrees d’aportació de carrer. És ubicada al Camí dels Castellots, s/n, al Parc Logístic Municipal de Salou.

L’horari és de dilluns a divendres, de 8.30 h a 13 h, i de 15 h a 18 h; els dissabtes, de 8.30 h a 13 h; i els diumenges  i festius, tancat.

D’altra banda, també es troba la Deixalleria mòbil (24 hores). És disponible la primera i tercera setmana de cada mes, els dimecres i dijous, al carrer Arquitecte Ubach; i els divendres, dissabtes i diumenges, a la urbanització Xalets de Salou.

Per últim, el Consistori salouenc ofereix el servei gratuït de recollida de poda lleugera per a habitatges unifamiliars, amb cita prèvia, els dimecres, d’octubre a maig. Aquesta recollida també cal demanar-la, prèviament, trucant al telèfon gratuït 900 101 613, bé omplint el formulari que es troba a la pàgina web saloumesnet.cat (FES CLIC AQUÍ).

A més, les persones interessades han de recollir a la Deixalleria fixa un màxim de dos Big-Bag’s (bosses grans), per tal d’introduir-hi la poda que recullin.

Tots aquests serveis municipals són prestats per l’empresa UTE Salou Net.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.