L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant renova el seu web

nova web Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El portal inclou nous continguts i té un disseny més atractiu que s’adapta a tots els dispositius

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estrenat avui una nova pàgina web. Aquest nou portal és fruit d’un any de treball coordinat entre els departaments de Comunicació i de Noves Tecnologies del consistori. La voluntat de millorar i facilitar l’accés a tota la informació municipal amb una imatge molt més atractiva i intuïtiva. L’Ajuntament renova el seu web aprofitant l’actualització de la seva imatge corporativa, que ha aplicat a la pàgina, afegint mols més continguts que ara s’estructuren en un menú més clar i accessible.

L’estructuració i definició dels continguts s’ha generat amb la intervenció de tots els departaments de l’Ajuntament, comptant també amb “els indicadors de transparència i qualitat de la informació que aporta el Mapa Infoparticipa”, tal com destaca l’alcalde, Alfons Garcia, dades resultants del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Una web que s’adapta a totes les pantalles

La renovació de la pàgina també inclou un canvi de l’eina de gestió de continguts per facilitar als tècnics el seu manteniment i actualització. Gràcies a aquestes millores, el web www.vandellos-hospitalet.cat serà més senzill de consultar i trobar la informació relacionada amb els serveis que ofereix l’Ajuntament, així com les activitats que organitza on en què col·labora. Els tràmits que precisin l’accés a la seu electrònica també disposen d’un enllaç directe a la portada del web, per agilitzar les gestions dels usuaris.

Una de les novetats més importants de la renovació del portal és la seva adaptació a diferents dispositius. Ara es podrà accedir més còmodament des de tablets, mòbils, ordinadors, etc., ja que el disseny responsiu de la pàgina s’ha ideat “mobile first”, tal com indica el consistori. Un altre canvi en aquesta línia és que a partir d’ara els usuaris podran compartir els continguts del web a xarxes socials i a través de WhatsApp, a més, els actes de l’agenda apareixeran geolocalitzats.

L’Ajuntament ha aprofitat la posada en marxa del nou portal web per actualitzar també la seva aplicació per a mòbil (VH APP). En la plataforma, els apartats de notícies i d’agenda són ara més visuals. D’aquesta manera, quan es recuperi l’activitat al municipi, l’agenda d’actes de l’app serà també més completa i es mantindrà connectada a l’agenda del web. El desenvolupament del portal web l’ha dut terme l’empresa eCityclic, especialitzada en administració electrònica i disseny de pàgines web per a entitats públiques.

https://twitter.com/ajuntament_vh/status/1260897087018938368
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.