L’Ajuntament facilita que Reus pugui tornar a tenir cinemes abans d’acabar l’any

cp_cinemes_ccc_fira

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, han assistit aquest dimarts, 18 de juliol a la presentació de l’operador  dels futurs cinemes que s’obriran a La Fira Centre Comercial de Reus. Cines Axion serà l’operador que preveu obrir l’equipament abans d’acabar aquest any. La presentació ha anat a càrrec de Jesús Vicente, Director Comercial de Merlin Properties, i Joaquim Sanprimo, Cap d’Obra i Manteniment d’Axion.

L’operador ja ha presentat la documentació corresponent a l’Ajuntament de Reus, i ha iniciat les obres al local de més de 1.600 metres quadrats de la segona planta que acollirà les set sales que configuren l’oferta,

Jesús Vicente, Director Comercial de Merlin Properties, ha volgut destacar que “l’arribada d’Axion permet a la ciutat de Reus recuperar l’oferta de cinema que havia perdut fa uns mesos amb el tancament de les úniques sales que quedaven”.

Per la seva part, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha volgut recordar que “amb la cessió del local que ocuparà part del futur cinema per part de l’ajuntament, unit al local annex, farà possible el projecte i situarà de nou a la ciutat de Reus al capdavant de l’oferta d’oci i cultura d’aquesta àrea”.

Cines Axion, que invertirà en aquest nou cinema 1,8 milions d’euros, ha escollit construir aquest nou cinema a La Fira Centre Comercial perquè considera que disposa d’una oferta diversificada i atractiva, amb un públic variat ,que busca també espais d’oci dins del mateix equipament comercial on fa les seves compres. A més, els responsables de l’operadora són conscients que el nou servei que suposa gaudir les noves set sales, complementa a la perfecció l’oferta de comerç i oci que té Reus de manera tradicional.

Com ha explicat Joaquim Sanprimo, Cap d’Obra i Manteniment d’Axion, “totes les sales estaran equipades amb l’última tecnologia, amb sistemes de so 7.1, pantalles 2:1 i Scope”. Els espectadors podran gaudir de les últimes estrenes cinematogràfiques, de cinema independent, documentals i de projeccions en versió original.

Actualment, Cines Axion opera en 60 sales de projecció de set cinemes de la comunitat valenciana i té en marxa nous projectes d’obertura a les ciutats de Madrid, Saragossa i Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.