L’Ajuntament inicia les obres de millora de La Palma

L’Ajuntament de Reus ha iniciat les obres de la primera fase del projecte “Millores de l’espai La Palma – Sala polivalent i exterior”, adjudicades a l’empresa Elecnor SA, per un import de 88.740,99 euros i un termini d’execució de 4 mesos. El conjunt del projecte contempla les actuacions següents, que s’executaran en diverses fases:

  • Dotar la sala ¡ d’un sistema de climatització, mitjançant bombes de calor.
  • Instal·lar bancs i font d’aigua a l’espai exterior.
  • Dotar la sala amb equip de so i llum per poder-hi fer xerrades i concerts de petit format
  • Instal·lar un projector i una pantalla.
  • Instal·lar equips de control de so i llum escènic.

La primera fase, que s’ha començat a executar ara, inclou el sistema de climatització a la sala polivalent i la instal·lació dels bancs i la font d’aigua a l’exterior.

L’edifici de La Palma data de principis del segle XX, destinat a teatre a l’aire lliure. A finals dels 90 va ser objecte d’una important rehabilitació. L’equipament municipal te una capacitat per a unes 800 persones a l’exterior i permet programar cinema a la fresca, concerts de terrassa, i altres esdeveniments culturals. Disposa d’una sala polivalent interior amb aforament màxim de 400 persones. Aquesta sala va ser objecte de reforma fa un parell d’anys. Actualment la sala no disposa de cap sistema de climatització ni ventilació que garanteixi el confort tèrmic del públic. Així mateix, la sala disposa d’un equipament de so i il·luminació escènica precari i poc adequat per la tipologia d’ús i esdeveniments que es desenvolupen en l’espai cultural.

A causa de l’ús de l’edifici les obres preveuen la instal·lació de climatització que permeti el confort dels usuaris durant la celebració dels esdeveniments culturals que es desenvolupin en l’espai. Per millorar lka comfortabilitat dels usuaris, la fase del projecte que s’ha començat a executar inclou també els equipaments de mobiliari urbà suficients per tal de dotar l’espai exterior d’una font i dos bancs per seure.

Complementàriament també, el present projecte contempla aquelles instal·lacions i equipaments necessaris per dotar la sala d’uns equips de so, video i il·luminació adequats. Aquesta actuació prevista, s’executarà properament en una segona fase de desenvolupament del projecte.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.