Èxit de públic a la jornada dedicada a l’adopció i acollida d’animals convocada per La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial ha celebrat aquest dissabte 18 de setembre i de manera molt exitosa la jornada que havia convocat per apostar pel foment de l’adopció i acollida d’animals sense llar, aportant visibilitat a la necessitat de donar a les mascotes abandonades una nova oportunitat en la societat.

La terrassa exterior de la Planta Segona del Centre Comercial ha estat l’espai on set associacions han presentat als assistents la tasca que duen a terme, les formes de col·laborar amb elles i els processos d’adopció d’animals que busquen una nova llar. Hi ha estat presents l’Associació Reus Gats, SOS Gat Salou, Catus Camp, Peluts amb Bigoti, Delta Rescat, SPAC Torredembarra i l’Associació Protectora d’Animals de Tarragona.

A la mateixa Planta Segona, KIWOKO, amb el patrocini d’Affinity-Advance, ha realitzat una desfilada popular canina oberta a tota la ciutadania que ha respost portant les seves mascotes de casa i fent encara més brillant la desfilada que ha comptat també amb la presència dels animals sense llar que algunes de les associacions han portat fins a La Fira, perquè el públic assistent els pogués conèixer.

La Fira, a més, ha fet una aportació a cada entitat canviable a la botiga de KIWOKO. Aquesta primera jornada destinada als animals de companyia i sense llar tindrà continuïtat amb més activitats al Centre Comercial els propers mesos i no es quedarà en una acció puntual.

Sobre SILICIUS

SILICIUS és la SOCIMI del Grup MAZABI especialitzada en la compra i gestió activa d’actius en rendibilitat que generin rendes estables a llarg termini per als seus inversors. SILICIUS es regeix pels següents principis de negoci: inversions conservadores a llarg termini, liquiditat dels actius, pagament de cupó anual i baix endeutament.

SILICIUS segueix amb l’objectiu de creixement mitjançant aportacions dineràries i no dineràries, així com operacions corporatives d’escalabilitat de tipologies d’inversions, comptant a la data amb un “pipeline” de diversos projectes en anàlisi per arribar a la xifra objectiu de 1.000 milions d’euros a mig termini.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.