L’Ajuntament inicia els treballs de reparació del paviment dels carrers del nucli antic

L'Ajuntament inicia els treballs de reparació del paviment dels carrers del nucli antic

L’Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, va iniciar la setmana passada els treballs de reparació, arranjament i millora dels paviments de diversos carrers situats al nucli antic de la ciutat. L’execució del projecte, adjudicada a l’empresa Disseny de paviments i obres SJB per un import de 48.500 euros, s’inicia als carrers del Galió, d’Aleus, de la Galera, de Pubill Oriol, d’en Vilar, de Rosich, de Santa Anna, i a les places del Mercadal i de la Farinera. El projecte preveu intervenir en altres espais, als quals s’hi actuarà fins a exhaurir el pressupost previst.

Hipòlit Monseny, regidor de Via Pública, afirma que amb aquesta actuació “el Govern de Reus manté el seu compromís amb la posada al dia de la via pública de la ciutat i, especialment en aquest cas, contribueix a la projecció de la ciutat per tractar-se d’una zona molt transitada i de referència com és del nucli antic”.

El projecte preveu diferents tipus d’actuacions als vials de l’interior del tomb de ravals segons la problemàtica que presenten i el tipus de paviment, els quals són de pedra calcària, de pedra granítica o de llambordes.

Les zones del nucli antic on s’actua són aquelles que es troben deteriorades, desgastades o envellides pel pas del temps. Les zones i criteris d’actuació els fixen els serveis tècnics de la Brigada Municipal, que s’encarrega de la direcció tècnica de l’obra. El termini previst per l’execució de les obres es de tres mesos.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.