L’Ajuntament millorarà els espais d’arxiu de la Biblioteca Pere Anguera i l’Arxiu Municipal

L'Ajuntament millorarà els espais d'arxiu de la Biblioteca Pere Anguera i l'Arxiu Municipal

L’Ajuntament de Reus ha posat fil a l’agulla al procés d’adequació i millora d’espais destinats a arxiu de la Biblioteca Pere Anguera i l’Arxiu Municipal. Aquest djous s’ha fet pública la licitació dels treballs d’adequació del soterrani de al Biblioteca Pere Anguera, un projecte pensat per donar cabuda a una part de la documentació administrativa municipal i també a fons de la mateixa biblioteca, amb la qual cosa es culminarà el projecte global d’aquest equipament i es completarà el conjunt de s erveis previstos i entre els quals ja funcionen l’atenció al públic, el préstec, les activitats de dinamització de la lectura i l’arxiu Pere Anguera.

Adequació del soterrani de la Biblioteca Pere Anguera
Els espais d’arxiu del soterrani de la Biblioteca Pere Anguera tenen una superfície aproximada de 1.000 metres quadrats i són l’útlim dels serveis que quedaven pendents d’entrar en funcionament en aquesta biblioteca. La licitació dels treballs de reforma i adequació de l’espai té un pressupost de 121.042,51 euros amb IVA inclòs.

La Biblioteca Pere Anguera (cr. de Joan Salvat Papasseit, 14) va obrir portes al públic el 18 de novembre de 2015 com la segona de les biblioteques municipals de Reus, adherida també a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. La biblioteca va néixer amb l’objectiu d’apropar els serveis bibliotecaris a la zona sud de la ciutat i fomentar la lectura i l’accés a la informació com a eines de creixement personal i de transformació social, en estreta col·laboració amb les entitats de la zona.

Nous armaris comptactats a l’Arxiu
Pel que fa a l’Arxiu Municipal, es preveu incorporar nous armaris compactats mòbils per continuar garantint les condicions de conservació de la documentació, en aquest cas administrativa, a les instal·lacions del carrer de Sant Antoni Maria Claret. La licitació d’aquest projecte té un pressupost de 35.000 euros amb IVA inclòs.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.